Invajo - Events tool

Allt i Hemmets inredningskurser

Arrangör
Allt i Hemmet
Plats
Downtown camper

Så inreder du hemma

GRUNDKURS

BOKA HÄR 

Så inreder du hemma är kursen för dig som vill lära dig hur du skapar ett trivsamt och ombonat hem. Våra kursledare och gästföreläsare ger dig konkreta råd och massor av inredningskunskap och inspiration. Du får lära dig hur du går tillväga för att inreda ditt hem från grunden – rum för rum. Vi guidar dig bland de populäraste inredningsstilarna, och ger dig de kunskaper du behöver för att välja färger, tapeter, material, möbler och detaljer som passar dig och din stil.

Exempel ur kursinnehållet

• Grundläggande kunskaper i inredningshistoria och olika inredningsstilar. Så hittar du din stil och så inreder du i olika stilar.
• Vi guidar dig till hur du färger och material till olika rum och för olika stilar, och lär dig hur du använder dem i inredningen.
• Konkret och praktisk kunskap om hur du inreder ett rum – steg för steg! Från tapeter och möbler till växter och detaljer.

Fakta om kursen
Plats: Downtown Camper by Scandic, Brunkebergstorg 9 Stockholm
Datum: 25-26 november
Pris: 3 995 kr (3 495 kr för Allt i Hemmets prenumeranter)
Kursintyg till alla som genomför kursen

Kursledare och föreläsare
Camilla Fürst, kursledare,
inredare på Allt i Hemmet med 20 års yrkeserfarenhet
Hedvig Törneman,
inredare och stylist för privatpersoner, företag och inredningsmagasin
Andrea Brodin,
inredare, stylist, författare, föreläsare, bloggare och programledare
Susanna Rosén, Biolog, redigerare på Allt om Trägård och expert på krukväxter

 

bildhemma.jpg

Bonnier använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Bonnier. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Bonnier samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.