Invajo - Events tool
Arrangör
Allt i Hemmet

Så inreder du hemma

GRUNDKURS

BOKA HÄR 

Så inreder du hemma är kursen för dig som vill lära dig hur du skapar ett trivsamt och ombonat hem. Våra kursledare och gästföreläsare ger dig konkreta råd och massor av inredningskunskap och inspiration. Du får lära dig hur du går tillväga för att inreda ditt hem från grunden – rum för rum. Vi guidar dig bland de populäraste inredningsstilarna, och ger dig de kunskaper du behöver för att välja färger, tapeter, material, möbler och detaljer som passar dig och din stil.

Exempel ur kursinnehållet

• Grundläggande kunskaper i inredningshistoria och olika inredningsstilar. Så hittar du din stil och så inreder du i olika stilar.
• Vi guidar dig till hur du väljer färger och material till olika rum och för olika stilar, och lär dig hur du använder dem i inredningen.
• Konkret och praktisk kunskap om hur du inreder ett rum – steg för steg! Från tapeter och möbler till växter och detaljer.

Fakta om kursen
Plats: Döbelnsgatan 73, Stockholm
Datum: 10-11 november 
Pris för prenumeranter: 3 495 kr
Pris för icke prenumeranter: 3 995 kr 
Kursintyg till alla som genomför kursen

Kursledare och föreläsare
Camilla Fürst,
kursledare, inredare på Allt i Hemmet med 20 års yrkeserfarenhet
Hedvig Törneman, inredare och stylist för privatpersoner, företag och inredningsmagasin
Mirelle Stoor
, Inredare, influencer, DIY Årets inredningsblogg - Topp 10 Elle Decoration, Årets Inspiratör 2017

bildhemma.jpg

Bonnier Magazines & Brands AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Bonnier Magazines & Brands AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Bonnier Magazines & Brands AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.