Invajo - Events tool

TECHDAY 2019

Best Western Malmö Arena Hotel
Hyllie Boulevard 12, Malmö
Visa på karta
29 november 2019
08:30 - 16:00
Lägg i kalender
Arrangör
IUC Syd
Detta event har redan ägt rum!
Plats
Best Western Malmö Arena Hotel
Datum
29 november 2019
Tid
08:30 - 16:00

Årets talare

 

trinegronlund.JPG  

Trine Grönlund (Moderator)

Trine Grönlund är VD på Innergi Labbet som arbetar med den mentala hälsan i högpresterande verksamheter. Hon är en eftertraktad och uppskattad föreläsare, moderator och företagskonsult på både sidor av sundet, samt initiativtagare till ”Innergi i Lund”, ett tvåårigt program som ska inspirera ledare och medarbetare i Lund till en roligare och mer mentalt hållbar vardag.

   

 

arashkopia5601.png  

Arash Gilan

Arash Gilan är föreläsaren som skrivit de bästsäljande böckerna ”GET DIGITAL - or die trying” och ”Apparnas Planet”. Han driver VD-podden som handlar om hur man bygger bolag i världsklass och han anlitas flitigt både nationellt och internationellt inom områden som digitala medier, innovation och ledarskap. Arash är även medgrundare och VD för en av Nordens största digitala byråer, Viva Media Group.

   

 

ceciliamay2019.jpg  

Cecilia Svensson

Cecilia Svensson är globalt ansvarig för kommunikation och hållbarhet på kemikoncernen Perstorp och har en lång bakgrund inom kommunikation, marknad och försäljning inom internationella bolag. Efter ekonomiutbildning i Lund, startade hon sin karriär som trainee på IKEA och för fem år sedan kom hon till Perstorp, där hon nu också passionerat leder företagets hållbarhetsarbete.

   

 

samuelholmstromkopia.png  

Samuel Holmström

I Piteå finns en liten traditionell trävaruhandel med anor från 1936 som tagit digitaliseringen till sig och kopplat upp hela kedjan från kund till leverans och blivit utnämnda till Sveriges smartaste företag av Kungliga Ingenjörsvetenskapsakademien (IVA) 2017. Nu är VD Samuel Holmström här för att berätta om sin resa.

   

 

filippas.jpg  

Filippa Swanstein

Filippa Swanstein är delägare i utbildningsföretaget Swanstein & Henrikz. Hon är rättighetsvetare, författare och föreläsare inom organisationsutveckling och att leda i förändring utifrån perspektiv på normer, jämlikhet, mångfald och icke diskriminering.

   

 

gntherdkopia6727.png   Günther Dieroff

Chief Business Development Officer på Beneli i Helsingborg. Med tidigare erfarenhet inom försäljning och affärsutveckling arbeter Günther Dieroff numera i "Smart label"-industrin.
     
angelahultberg.jpg  

Angela Hultberg

Angela Hultberg är global chef för hållbar mobilitet på Ingka Group (tidigare IKEA Group). Det innebär att hon leder arbetet med att minska såväl kundernas som medarbetarnas utsläpp och klimatpåverkan, och hon jobbar mot nollutsläpp när det gäller hemleveranser och tjänster. Angela har en magisterexamen från Lunds universitet och har arbetat för PwC och Scania innan hon började på Ingka Group.

   

 

hanslekeberg.JPG  

Hans Lekeberg

Enjay har lyckats med det alla sa var omöjligt: att skapa en metod för energiåtervinning i restaurangkök, en metod som inte är känslig för smuts, vilket är helt unikt. Innovationen har en potential att minska världens koldioxidutsläpp med 1 %. Otroligt? Hans Lekeberg, CTO på Enjay AB och ansvarig för produkt- och produktionsutveckling, förklarar hur! På sin egen resa från möbelsnickare, möbeldesigner och industridesigner till produktutvecklare, har han sett betydelsen av att vara lösningsorienterad, testa, ifrågasätta, vara djärv och driva på med positiv energi.

     
andersgoransson.jpg  

Anders Göransson

Development Manager/affärsområdeschef på Swedish Powertrain Tech Center i Sibbhult. Swedish Powertrain utvecklar och levererar avancerade system och komponenter till tunga fordon, bland annat till drivlinor och växellådor.