Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
SKÖNA HEM Bonnier Magazines & Brands
Plats
Bonnierhuset
Datum
12 mars 2018 - 31 juli 2019
Tid
09:00 - 23:59

Våra kursledare

Ulrica Hansson och Louise Sköld – vassa inredare och våra populära lärare sedan mer än tio år.

Ulrica Hansson visste tidigt att det var inredning hon ville arbeta med. Hon har det i händerna. På 90-talet gick hon en treårig utbildning, interior design technology, i Fort Lauderdale i Florida. Hon har allt sedan dess arbetat som inredningsarkitekt. Ulricas uppdrag har varit så vitt skilda som hotellinredning, kontor och sedan 20 år är det privata inredningar som får liv genom hennes säkra öga och skaparglädje. Kursledare är hon sedan år 2000 och hon gillar skarpt att möta inredningsintresserade och lära ut hur man hittar smarta lösningar och låter det praktiska gå hand i hand med design.

 

Louise Sköld är utbildad på Konstfacks textillinje och har arbetat som inredare i mer än 30 år. Färg och form har hon älskat sedan hon var liten, skolloven tillbringade hon med sin faster Peggy, textillärarinnan som lärde henne alla tekniker. Numera är från frilans och hon arbetar mesta dels med privata inredningar. Louise brinner för att sy ihop det visuella och det funktionella i inredningen. Ett uppdrag hon är stolt över är det som scenograf på TV4, bland annat åt programmet Malou efter tio. Det bästa med att vara kursledare är att möta likasinnade och att få dela med sig av all sin kunskap.

default
Bonnier Magazines & Brands AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Bonnier Magazines & Brands AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Bonnier Magazines & Brands AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.