Invajo - Events tool Get people together
Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
Herbalife Nutrition members
Plats
Online
Datum
1 juni 2020
Tid
00:00
Åldersgräns
18

Tidigare deltagare

Detta är deltagarnas egna kommentarer efter en omgång (4 veckor) i NEXT LEVEL: 

Yvonne, 47år: Så tacksam och glad för denna utmaning ♥️
Supporten och peppen från hela utmaningen har gett inspiration och motivation och kunskap. Har ätit produkterna länge som hjälpt mig med mitt mående, energi och hälsa. Hade dock fastnat i viktminskningen, men nu...
Målet -4 kg, blev -4,7 kg! Centimetrar -20 cm! Vilket känns på kroppen, kläder, i träning och mående!

 

Annika, 67: Jag tyckte det var en jättebra utmaning. Först att få en uträkning på hur mycket jag skulle äta varje dag för att få i mig lagom med kalorier, fett, proteiner och kolhydrater. Sen att få en kostplan för varje måltid varje dag och sist men inte minst att få många goda recept. Jag fick framför allt ordning på mellanmålen med massa bra tips.

 

Jessica 45 år: Att använda HERBALIFE nutritions produkter är ingen konst de är ju liksom bara att stoppa i sig, men den övriga maten är ofta/alltid det som ställer till det och det har denna utmaning verkligen hjälpt till med. Att få en kostplan för hur du kan lägga upp dagen med tillhörande recept har varit såå bra hjälpmedel. Att ha en grupp bakom sig där man kan ställa frågor och peppa varandra är oslagbart. Jag fick den extra push jag behövde och resultatet blev -23cm på kroppen och -3,4 kg.

 

Kristina: Mina 4 första veckor med next level gjorde inte bara att jag gick ned 7 kg utan mina blodvärden som länge varit förhöjda bl.a. gällande blodsocker är nu helt normala.
Jag förbereder mig inför en operation i slutet på april och vill därför ytterligare gå ned i vikt och förbättra min kondition. Jag rekommenderar Herbalife det är enkelt, med goda matförslag och framförallt massa positiv pepping från de andra i gruppen.

 

Micaela, 34år: Jag har deltagit i två omgångar av Next Level och är på väg in i min tredje. Den här gruppen och utmaningen ger sån fantastisk support och motivation!
Förutom viktnedgång så har jag fått en massa kunskap och verktyg till att fortsätta förändra min kost och livsstil till det bättre!
 
 
 
 

Herbalife Nutrition members använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Herbalife Nutrition members. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Herbalife Nutrition members samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.