Invajo - Events tool

Sommar Event 8/6, Online!

Arrangör
Golden Circles Network
Plats
Online
Datum
8 juni 2021
Tid
17:30 - 20:30

Om GC Network

Ett Nätverk med fokus på Personlig Utveckling

Det här är nätverket för din personliga utveckling. För det är ett stort behov av att vi möts kring livets stora frågor nu. Ett forum att mötas i för att lära känna sig själv på ett djupare plan. På en mer avancerad nivå handlar personlig utveckling bland annat om vår andliga utveckling. Den andliga utvecklingen och att förstå livets stora frågor är avgörande för din fortsättning. Golden Circles Network är en mötesplats, ett medlemsnätverk med inriktning på just dessa frågor. 
Det här sammanhanget kan ge dig ringar på vattnet i ditt liv på många sätt. Ibland behöver man prova något nytt, för att nya dörrar ska kunna öppnas. För du kommer att möta många fina och härliga människor. Som du annars kanske inte skulle mött.


Maria Mattsson
Grundare 
Golden Circles Network


uv8b04014254.jpg

M&M Sweden AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av M&M Sweden AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, M&M Sweden AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.