Invajo - Events tool

Morgan Seminar - Internet of Things

Tack för ditt deltagande på Morgan Seminar torsdag 21 februari!

Vi är glada för att du kom på Morgan Forums seminarium om Internet of Things. Vi tackar Johan Ragnevad från Tele2 IoT och Andreas Kristensson från Telenor för mycket intressanta presentationer och diskussioner.

Vi planerar fler Morgan Seminars under året med olika intressanta ämnen, håll utkik efter inbjudan till nästa event.

Om Morgan Forum
Branschorganisationen Morgan är en sammanslutning av företag verksamma inom den svenska mobila tjänstesektorn. Bland annat tar Morgan fram gemensamma regler för branschen (Code of Conduct) och arbetar aktivt för att underlätta för nya aktörer och sprida kunskap om hur branschen fungerar. Arbetet bedrivs i ett antal arbetsgrupper tillsatta på initiativ av medlemmarna. I arbetsgrupperna drivs såväl långsiktiga frågor som mer tillfälliga ärenden. De frågor som drivits i Morgans arbetsgrupper är bland andra etiska frågor, tekniska standarder, affärsmodeller med mera.

En av Morgans huvudaktiviteter är events som hålls tre till fyra gånger per år. Eventen behandlar aktuella ämnen som är av intresse för nätverket där fokus läggs på seminarier, workshops och nätverkande. Är du intresserad av att bli medlem? Läs i så fall mer här.

För mer information eller för att ge oss tips på ämnen till nästa seminarium, vänligen kontakta oss på info@morganforum.se

 

Med vänlig hälsning,

 

Morgan Forums styrelse