Invajo - Events tool

EftermiddagsAkademin Säby Säteri

Bäste företagare och nätverkare!

Vilken premiär det blev för EftermiddagsAkademin...och tack till alla er som kom! I slutändan kunde vi räkna ihop att det var ca 80 deltagare närvarande vilket var nästan 20 mer än som var anmälda och sedan var det som vanligt några som tyvärr inte kunde komma och det var ockspå ungefär lika många. 

Vi hoppas alla ni som kunde närvara fick utbyte av den tid som ni lade ner på att besöka Säby Säteri denna eftermniddag. Vi ser gärna att du svarar på några enkla frågor nedan.

Sedan råkade vi tyvärr ut för ett förfall där Carl Strand från Göteborg hastigt insjuknat och han skulle prata om Lohas. Nu löste vi det genom en kort film och lite bilder som bifogas. Gölöm sedan inte bort att besöka avår hemsida www.frukostakademin.org där det kommer att finnas korta referat från alla som pratade med lite bilder. 

Vi har nu ett datum kvar för hösten, den 20:e november och då är alla välkomna till Grand Hotel Saltsjöbaden och lyssna på Gunher Mårder - VD Företagarna, samt att temat delvis koimmer att handla om rekrytering och kompetens

Alla tillönskas en fortsatt trevlig och utvecklande affärshöst;

Projektledare Claes Hydén och övriga Vänner från FrukostAkademin

Enkät

FrukostAkademinNackaVärmdö vill gärna att du svarar på frågorna nedan (svaren är anonyma)