Invajo - Events tool

Zington Academy - etablering och möjligheter på Amazon (27 maj)

Vill du lära dig hur du etablerar dig på Amazon Marketplace? Vår onlinekurs i Amazon ger E-commerce managers, digitala marknadsförare, CDO och andra som jobbar med e-handel de insikter och den kunskap som krävs för att öka försäljning, nå nya kunder och etablera sig på digitala marknadsplatser. Amazon är redan verksam i sex europeiska länder och Sverige blir nu sjunde landet för e-handelsjätten. Under kursens gång adresserar vi vad Amazons intåg har för betydelse för nordiska e-handlare, vilka möjligheter plattformen erbjuder, hur en välarbetad strategi ser ut och vilka steg som ingår i en lyckad etablering. Kursen är en del av vår satsning inom digitala marknadsplatser och är relevant för såväl mindre, som större verksamheter.


Vem är kursen för?

Kursen riktar sig till E-commerce managers, digitala marknadsförare, CDO eller andra som jobbar med e-handel och vill lära sig mer om digitala marknadsplatser (Amazon) och dess etableringsprocess. Amazon kan vara relevant för såväl mindre, som större verksamheter.


Vad är digitala marknadsplatser?

Digitala marknadsplatser är en kanal för tredjepartsförsäljning direkt till användaren.


Kursinformation

Kursdatum: 27 maj, dagtid

Kursens längd: en halvdag

Pris: 5.000:- exkl. moms. 

Plats: Kursen hålls online

Kursledare: Nicolai Grevstad

Kursen hålls på norska och kursmaterial och innehåll är på engelska. 


Om Zington Academy

Genom utbildningssatsningen Zington Academy delar vi vår kunskap genom att erbjuda kurser inom flera av Zingtons expertområden. Våra väl utvalda och erfarna kursledare varvar teori, praktik och interaktion, med exempel baserade på verkligheten. 


Covid-19

Kursen hålls online

Bokning
Datum
Pris (ex. moms)
Antal
Välj ett datum för att se bokningsalternativ.
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms)
Zington AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Zington AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Zington AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.