Invajo - Events tool Skapa event gratis

Så gör vi vården till drömarbetsgivare!

Arrangör
Zest Care
Plats
Fotografiska
Datum
2 maj 2018
Tid
13:00 - 17:00

Till alla chefer i vården:

 Så gör vi vården till drömarbetsgivare!

Välkommen till seminarium 2 maj på Fotografiska museet i Stockholm

 

Inför International Nurses Day - Sjuksköterskedagen


Vården är en fantastisk arbetsplats!

Här finns utmaningar, plats för både hjärta och hjärna, meningsfullhet, möjligheter att utvecklas och att arbeta självständigt. Med andra ord allt som krävs för att göra ett arbete attraktivt enligt internationell forskning.

Men som arbetsgivare har vårdsektorn mycket kvar att förbättra. Är det till och med så att vården har tappat bort sina viktigaste konkurrensfördel.

Hur ska vi attrahera sjuksköterskor och annan personal som vi behöver? Hur ska vi få duktiga människor att stanna kvar i vårdyrket? Hur attraherar vi nya? Hur ska vi attrahera de unga?

Seminariet handlar om hur vi ska göra vården till en drömarbetsgivare. Det vänder sig till dig som är arbetsgivare och ledare inom vårdsektorn och till dig inom media som bevakar vården som arbetsplats.I talarstolen:

Svante Randlert, känd internationell föreläsare och författare till boken ”Drömarbetsgivaren” ger sina 10 bästa råd om hur vårdsektorn kan bli en attraktiv arbetsplats. Svante har de senaste tio åren hjälpt hundratals arbetsgivare och tusentals chefer med hur man blir en drömarbetsgivare. Han är Sveriges mest anlitade rådgivare inom ämnet med flertalet konsultuppdrag i många av landets branschledande organisationer.

Ulrika Frankmar MA Gestaltterapeut berättar om sina erfarenheter och iakttagelser från sitt arbete med grupp- och ledarutveckling. Ulrika har lång erfarenhet av att arbeta inom vårdens alla områden och anlitas ofta för ledarutveckling och krisuppdrag. Ledarskapet ligger till grund för om en arbetsplats utvecklas dysfunktionellt eller om den blir fantastisk.

Outi Luiro leg. sjuksköterska och VD på Zest Bemanning har lång erfarenhet som sjuksköterska från IVA, hemsjukvård, särskilt boende, hospice och avancerad hemsjukvård. Outi, som fortfarande av och till arbetar som sjuksköterska, reflekterar över varför vårdarbetet fortfarande i mångt och mycket organiseras som på 80-talet. Idag leder Outi ett arbete i Zest med att skapa och genomföra utbildningar för äldreomsorgen med målet att de ska bli attraktiva arbetsgivare.
 

 
Föredragen följs av möjlighet att ställa frågor till talarna med huvudfrågan:

- Hur ska vården ta ägarskap över sina unika och viktigaste konkurrensfördelar för att attrahera personal?

 
 

Tid och plats.

Seminariet äger rum 2 maj, 13.00 – 17.00, på Fotografiska Museet,  Stadsgårdshamnen 22 i Stockholm.

Vi bjuder på kaffe och fika i pausen.
 

Anmälan.

Seminariet vänder sig till dig som är arbetsgivare, chef eller ledare inom vårdsektorn.

Anmäl dig senast 2018-04-23. Pris 1 196:- ex moms. Gå 2 för 1 - Ta med en kollega utan kostnad!

Vill du betala med faktura anger du det nedan. Vi skickar då ut en faktura till dig i samband med din anmälan.

Anmälan är bindande men plats kan överlåtas till kollega.Välkommen!
Outi Luiro
VD
Zest Care AB


För mer information om Zest Bemanning, klicka här!

Bokning
Sista bokningsdag
Pris (ex. moms)
Antal
Vården - en drömarbetsgivare?
23 april 2018 (23:59)
1196.00 SEK
0
Fakturabetalning 1196kr exkl. moms
23 april 2018 (23:59)
0.00 SEK
0
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms och transaktionsavgift)

Kommentera

Zest Care Academi T&S använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Zest Care Academi T&S. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Zest Care Academi T&S samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.