Invajo - Events tool Get people together
Detta event har redan ägt rum!

Bli medarbetarnas och kundernas förstahandsval!

Arrangör
Zest
Plats
Scandic Continental
Datum
16 november 2018
Tid
14:30 - 17:00

Bli medarbetarnas och kundernas förstahandsval!

Allt går att kopiera, utom en enda sak: de som driver din organisation och som är din allra viktigaste tillgång – medarbetarna. De är faktorn med störst potential att bli din organisations unika konkurrensfördel.

Förmågan att attrahera, engagera och utveckla rätt medarbetare på rätt plats är helt avgörande för att nå goda resultat. De kommande årens stora pensionsavgångar och bristen på rätt kompetens i många sammanhang gör inte saken lättare. Om inte du som chef behandlar dina medarbetare som din största tillgång, vem ska då göra det?

Föredraget ger dig inspiration, modeller och tips för hur du kan bli drömarbetsgivaren och förstahandsvalet imorgon.
Svante Randlert arbetar dagligen med att hjälpa Sveriges största arbetsgivare och föreläser kontinuerligt för organisationer runt om i landet. Han är en av enbart fyra föreläsare bland över 1000 som genom tiderna lyckats få maxbetyget 5.0 av en hel publik hos ett av Sveriges största chefsnätverk. Under hösten 2017 kom hans bok "Drömarbetsgivare" – De 10 budorden för att få medarbetare att vissla hela vägen till jobbet".

Under 2017 föreläser han bl.a på World Employer Branding Day i Budapest, HR Summit i Amsterdam, HR-dagarna av Sveriges HR-Förening, Leadership Day på Grand Hotel, Passion HR, Offentlig Chef, Ledarskapsdagen i Tylösand, Chefsdagen i Norr, HR.nu med flera. 

 

 

Mer om föreläsningen: 


1. Strategisk kompetensförsörjning – Hur ska ni försörja er med kompetens för att uppnå er strategi?

2. Morgondagens medarbetare – Att uppfattas som en attraktiv arbetsgivare börjar med att förstå rätt målgrupp på rätt sätt.

3. Det engagerande ledarskapet – Hur ska ni göra för att få engagerade medarbetare?

 

 

Från kl 14:30 serveras fika och föreläsningen börjar kl 15:00.

 

"Perfekt!!! Bästa föreläsningen jag varit på inräknat 4 års studier på universitet." 

"Svante är helt klart den bästa föreläsaren. Mycket inspirerande föreläsning med nya perspektiv.." 

"Tände gnistan hos alla. Bra tankeställare och otroligt härlig person.."

 

 

 

Föreläsningen är kostnadsfri för dig som chef inom vården eller skolan. Ta gärna med dig dina kollegor.
No-show debiteras med 300:-

Zest Care Academi T&S använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Zest Care Academi T&S. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Zest Care Academi T&S samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.