Invajo - Events tool Skapa event gratis

Youth 2020 Toppmöte

Bonnier Conference Center
Torsgatan 21, Stockholm
Visa på karta
20 september 2019
10:00 - 18:00
Lägg i kalender
Arrangör
Youth 2020
Boka/OSA
Plats
Bonnier Conference Center
Datum
20 september 2019
Tid
10:00 - 18:00

Anmäl ditt intresse för att vara med på Youth 2020 Toppmöte

Youth 2020 bjuder in dig till ett toppmöte där unga arbetar sida vid sida med makthavare för att stärka ungas plats i demokratin! 

Inte alla, men många unga känner sig utanför i samhället och upplever inte att politiker och andra ledare lyssnar på unga. Samtidigt har många unga viktiga tankar om hur samhället kan göras bättre.

Nu vill vi testa om vi tillsammans med dig kan visa ledare i samhället att det finns bra idéer från unga. Under våren pågår ett intensivt arbete med att ta fram idéer och förslag för att stärka ungas plats i demokratin. På toppmötet kommer 200 ungdomar få möjlighet att arbeta tillsammans med 60 inbjudna makthavare och experter för att gemensamt utveckla idéerna till genomförbara projekt.

Efter toppmötet ska olika förslag kunna genomföras i form av 2-årsprojekt med långsiktiga planer och de kommer att få stöd inom Youth 2020.

När du anmäler dig behöver du tala om ifall att du är en ungdom (upp till 25 år) eller om du definierar dig som makthavare. Har du som ungdom redan lämnat in en idé anmäler du dig under det fältet istället. 

Youth 2020 är en ny rörelse som samlar unga ledare, barnrättskämpar och demokratiaktivister från olika delar av samhället för att tillsammans stärka ungas inflytande och delaktighet i demokratin. Toppmötet arrangeras av Youth 2020 tillsammans med unga ledare från Right To Play, Tilia, Raoul Wallenberg Academy, Mediahuset Fanzingo, Järvaskolan och Young Innovation HUB med stöd av Stenbecks Stiftelse och Bonniers familjestiftelse.

 

 

default
Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Jag vill komma på toppmötet
30 juni 2019 (23:59)
0
Hugo Stenbecks Stiftelse använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Hugo Stenbecks Stiftelse. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Hugo Stenbecks Stiftelse samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.