Get people together
Plats
Grant Thornton
Datum
30 november 2016
Tid
17:30 - 20:30
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

YEoS Stories

Vad är YEoS om inte några av Sveriges mest inspirerande, häftiga och drömmande personer. Personer som vågar testa, som gör rätt, som gör fel och som ständigt söker utveckling och utmaning!

YEoS Stories bjuder in Dig att lyssna till unika entreprenörsresor skapade av några utav Sveriges mest inspirerande och driftiga unga entreprenörer. Personer som bidrar med erfarenheter, lärdomar och idéer!

Välkommen till YEoS Stories i Stockholm den 30 nov kl 17.30 där vi möter Jessica Sandgren, aktuell med att bl a ha startat upp flyktingboenden under Sveriges största flyktingkris någonsin! Daniel Marklund delar med sig av hur det känns när man trots potential och riskkapital misslyckas med sin företagsvision.

I Göteborg den 1 dec kl 17.30 möter vi Edvin Brobeck med grym färdighet för att driva fyra tech startups parallellt och Johan Hallenby som med sin starka vision ämnar revolutionera träningsvärlden.

Du kommer att bjudas på spännande resor fyllda av hopp, förtvivlan, entusiasm och hårt arbete. Du kommer också kunna mingla med medlemmar samt få veta mer om YEoS och våra engagemang!

Eventet är kostnadsfritt för YEoS-medlemmar. För icke-medlemmar är kostnaden 100 kr/pers och kan endast betalas via anmälningslänken (ej på plats). Varmt välkomna!

Eventet är öppet för alla som är nyfikna på YEoS, så tipsa dina vänner, kollegor eller bekanta.