Invajo - Events tool Skapa event gratis
Plats
Spegelsalen, Grand Hotel
Datum
30 maj 2018
Tid
09:00 - 16:30

White Guide Green 2018

Varmt välkommen till prisutdelning och lansering av White Guide Green 2018!


Den 30 maj koras Sveriges mest hållbara matbutiker när White Guide Green 2018 lanseras. Dagen startar med frukost och seminarium om hållbarhet och mat. Ta del av föreläsningar av bland annat Matakuten, WWF, Jävligt Gott och Svensk Handel samt en paneldebatt med dagligvaruhandelns hållbarhetschefer och de tre miljömärkningarna för butik. Efter lunch drar prisutdelningen igång och vi får veta vinnarna i White Guide Greens tio kategorier.

Ett mer detaljerat schema finns under fliken Program ovan.

 

Plats: Spegelsalen, Grand Hotel i Stockholm

Tid: 9.00 - 16.30

Pris: 1.450 kr exkl. moms. Är du eller din butik nominerad, går en person per nominering gratis.

 

Sista anmälningsdag är den 3 maj - antalet platser är begränsat och först kvar kvarn gäller. Säkra din plats, anmäl dig idag! 

tacktillvarasamarbetspartners4.png

Bokning
Sista bokningsdag
Pris (ex. moms)
Antal
Ordinarie
25 maj 2018 (16:30)
1450.40 SEK
Stängd
Nominerad
25 maj 2018 (16:30)
0.00 SEK
Stängd
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms och transaktionsavgift)
Bergkvist Publishing använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Bergkvist Publishing. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Bergkvist Publishing samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.