Invajo - Events tool
Plats
Örebro Eventhall
Datum
21 april 2018
Tid
08:30 - 17:00

Äntligen! BigFoot seminar 2018

Välkommen på BigFoot seminar i Örebro 21 april 2018!

Förra årets succé gav mersmak och nu är vi tillbaka med ett ännu större arrangemang och ännu fler
spännande programpunkter. Missa inte årets polerkonvent i Örebro den 21 april.

 

MÖT MÄSTARNA FRÅN RUPES

Självklart är de bästa på plats. Poleringsproffsen Jason Rose, Torben Vittrup och Francesco Ginocchio delar med sig av sina skills och visar hur du med rätt teknik och oslagbara produkter når resultat du inte trodde var möjligt. Efter en dag med det här gänget har du garanterat fyllt på med både inspiration och massor av ny kunskap.
 

DIPLOMERAD POLERARE

Efter den här dagen får du förstås ett diplom som intygar att du har utbildats av Rupes. Schyst att ha på väggen – och ett grymt bevis på din nya kunskap.

 
VAD KOSTAR DET DÅ?

Du betalar 2 000 kr (exkl. moms) för hela dagen och då ingår allt – inträde, fika x 2, lunch, rabatter, en välfylld goodiebag, utbildning och diplom. Plus massor av inspiration och information om det allra senaste vad gäller produkter, tillbehör, medel och tekniker.

Bokning
Sista bokningsdag
Pris (ex. moms)
Antal
Konferens Lördag 21 april
18 april 2018 (23:59)
2000.00 SEK
0
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms och transaktionsavgift)
Hedén & Jungander AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Hedén & Jungander AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Hedén & Jungander AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.