Invajo - Events tool Get people together
Plats
Stockholm
Datum
1 - 29 maj 2020
Åldersgräns
18

Welcome to the world of More Cosmetics

Med tanke på rådande COVID-19 tider har vi på More Cosmetics beslutat oss för att inte hålla ett stort smink event detta året. Vi har i stället beslutat oss för att ta "the world of More Cosmetics" hem till er! 

Du kan nu boka en exklusiv sminkkväll för dig och dina närmaste vänner, max 10 personer. Vi kommer skämma bort er ordentligt med sminktips, tekniker och färgrekommendation efter ögonfärg och hudton. Ni kommer få möjligheten att testa våra 125 olika veganska skuggor och framför allt den unika sminkpaletten, More Palette. Under kvällen kommer det finnas ett erbjudande ni inte vill missa. Du som bokar eventet och är värd kommer att bli lite extra ompysslad genom en personlig sminkkonsultation samt få en fantastisk gåva. 

Eventet är helt kostnadsfritt. Vi har location Stockholm, vill ni boka utanför Stockholm kommer eventuella transportkostnader att debiteras. Åldersgräns är 18 år. 

Vi tar med rena och desinfekterade penslar samt handdesinfektion. Vi erbjuder följande betalningssätt: Swish, Klarna samt kortbetalning. 

 

 

Vi ser fram emot att skämma bort er <3

www.morecosmetics.com

Varumärkesinfo
More Cosmetics startades av Nina Westlund december 2018. Varumärket erbjuder ett helt nytt revolutionerande koncept och nytänk kring makeup och konsumtion. Det More Cosmetics först och främst har blivit känt för är sin More Palette. More Palette gör det möjligt att välja smink som du faktiskt kommer att använda. More Palette kan man använda gång på gång. När sminket är slut, återanvänder du paletten och fyller på med nytt smink. Supersmart och samtidigt miljövänligt. Paletten innehåller även en stor, bra och praktisk spegel.
Det går även att köpa till extra lager, som enkelt kan sättas på och tas av på höjden. Istället för att köpa paletter som innehåller massa olika skuggor som man inte använder, är More Cosmetics koncept att istället skräddarsy sin egen palette.

 

VIKTIGT, vi vill reservera oss för eventuella avbokningar om vår personal upplever någon typ utav förkylningssymtom. Även viktigt att ert sällskap ställer in/ bokar om vid minsta förkylningssymtom.