Invajo - Events tool
Plats
Arena Varberg
Datum
5 september 2018
Tid
19:00

Vår bästa tid är nu!

 "Så som nu har det aldrig varit, så som nu kommer det aldrig mer bli” - Micke Gunnarsson   

Välkommen till en gratis föreläsning med Micke Gunnarsson i inspirationens tecken. En stund som inte lämnar någon oberörd. Den handlar om våra barn, relationer, sociala medier, prestation och en tid i snabb förändring.

Hur kan vi möta våra barn i deras bygge av självkänsla?  
Känner våra barn att skolan är till för dom?  
Hur hanterar vi situationer då vi känner oss förvirrade när det kommer till internet och all  teknik?
Hur stöttar vi dagens barn när de tittar på oss och undrar:

-  Vad  ska  jag  bli  när  jag  bli  stor?

VAD: En gratis föreläsning för alla vuxna som vill få kunskap i hur vi kommunicerar klokare och enklare med barnen kring digitala medier. 

NÄR: 5 september, kl 19.00-20.30. Foajén och cafét öppnar 17,30. Onumrerat. 

VAR: Sparbankshallen i Varberg, Kattegattsvägen 26.

HUR: Gratis tack vara våra fina samarbetspartners! Cykla eller samåk gärna så spar vi på miljön och ser till att alla kan parkera!   

(Om du efter att du bokat vill göra en ändring tex anmäla en extra person går det bra att göra under "min bokning". Vid "deltagare 1" fyller du i din väns uppgifter.)

 
Föreläsningen är en del av ”Ett mjukare Varberg” – ett initiativ från ett gäng eldsjälar och föräldrar från Varberg som vill bidra och lära sig mer om hur vi kan stötta våra barn att navigera i en digital värld, må bra och stärka sin självkänsla. I en tid när internet och sociala medier inte längre handlar om teknik och där många unga känner sig förvirrade och mår dåligt.

Tillsammans med Varbergs Kommun, Varberg Event, Kollijox, Krickelins, We are Laja samt med finansiellt stöd av Vagabond Shoemakers, möjliggörs att alla 5:or, pedagoger och föräldrar i Varbergs kommun får ta del av denna föreläsning. Förhoppningen är att dialogen skall fortsätta hemma vid köksborden. Tillsammans med våra barn. För ett mjukare Varberg.

Alldeles gratis! Sprid, dela och varmt välkommen! 


För mer information och senaste nytt om "Ett mjukare Varberg" - följ oss gärna i sociala medier:
Instagram: https://www.instagram.com/ettmjukarevarberg/
Facebook: https://www.facebook.com/ettmjukarevarberg/ 

 


OM MICKE GUNNARSSON

Micke är en av landets mest flitigt anlitade föreläsare och varvar gapskratt med allvar. Han har lång erfarenhet av skolans värld, digitalisering och en stor passion för barn och unga. Han har arbetat på förskola, kulturskola och startat en gymnasieskola. Han är stolt trebarnspappa och har startat flertalet företag och projekt med inslagen ny teknik och internet. Micke är grundare till kampanjen "Varenda unges rätt till MVG", Fredsuppdraget.se, Barnatro AB med affärsidén: "att sprida så mycket kärlek vi kan, till så många som möjligt under vår korta tid här på jorden". 

Micke är författare  till  böckerna: ”Det  är  bara  de  som  bestämt  sig  för  vart  de  ska  som  kan  gå vilse”  och  pixiboken  för  vuxna, ”När jag gör som jag gör”. Ja ni hajjar. En sån superhjälte. Honom vill vi lyssna på och lära av.


För mer info om Micke och hans tankar och erfarenheter, hälsa på honom på www.mickegunnarsson.com eller via sociala medier:
Facebook: https://www.facebook.com/mickegunnarsson.page/?fref=ts
Instagram: https://www.instagram.com/mickegunnarsson/