Invajo - Events tool
Plats
Arena Varberg
Datum
18 september 2019
Tid
18:00 - 20:00

Ett Mjukare Varberg

Varmt välkommen till en helkväll på Arena Varberg som handlar om att lyfta fram och tala om de utmaningar dagens unga möter i vårt digitala samhälle och hur vi tillsammans - vuxna och ungdomar - kan hjälpas åt att skapa ett mjukare Varberg att leva och växa upp i. Du kommer att få ny kunskap och inspiration och vårt mål är ett fullsatt Arena Varberg. Du bokar din biljett nedan - och hjälp oss gärna att sprida budskapet till alla du känner!  

Program - under kvällen får du lyssna på: 
- Hampus Nessvold – programledare, skådespelare och artist - och en av Sveriges främsta föreläsare och aktuell med showen "Ta det som en man", regisserad av Mia Skäringer. Hampus blandar allvar med gränslös humor och talar om machokulturen, ifrågasätter könsnormer och om vikten av att låta pojkar växa upp till mjuka män.

- Ungdomsjouren Tigerlilja - berättar om de utmaningar de möter i Varberg, hur de dagligen stöttar ungdomar genom sin jourverksamhet och om tjejer och killars olika behov.

- Anna Rask Sanchez, Varbergs största hjärnnörd och leg psykoterapeut. Utifrån den senaste forskningen kombinerat med en gedigen erfarenhet av praktiskt arbete med individer och organisationer tar Anna oss med på en snabbvisit in i vår hjärna och ger oss viktig kunskap om hur vår hjärna mår i den digitala världen - om möjligheter och utmaningar med vår ständiga digitala närvaro. 

- Mikael Bergman, en surfande livscoach som älskar att skapa mjuka män. Mikael har gedigen erfarenhet av att arbeta med ungdomar som tappat sin livslust, ungdomar med diagnoser och drogproblem. Mikael kommer att dela med sig av praktiska verktyg kring motivation och drivkraft, om stress, ångest och glädje och hur vi når ut till ungdomarna. 

- Musik från Mollie Minott och Land of Trees. Mollie Minnot och Land of Trees sätter toner på kvällens ämne och borrar sig rakt in i hjärtat.

När, var, hur:
När: 18 september, 18.00 – 20.00. Vi börjar prick 18.00 så kom gärna en liten stund innan. Från kl. 17.00 finns det snacks och kaffe till försäljning.


Var: Arena Varberg, Kattegattsvägen 26. Samåk gärna eller cykla då det är begränsat antal parkeringsplatser och vi vill värna om vår miljö. Entré: Huvudentréen vid stora parkeringen.

Hur: Biljetten bokas nedan och är kostnadsfri med hopp om att Du som kommer för vidare kunskapen till personer i ditt nätverk. Extra varmt välkomna är ungdomar och du som arbetar nära ungdomar, mor- och farföräldrar, förälder till ungdomar eller barn på väg in i tonåren.


Hjälp oss att sprida kvällens budskap och uppmana alla dina vänner att boka en biljett. Tillsammans gör vi Varberg mjukare. 

”Ett mjukare Varberg” är ett initiativ från ett gäng eldsjälar och föräldrar i Varberg som vill bidra och lära sig mer om hur vi kan stötta våra barn att navigera i en digital värld, må bra och stärka sin självkänsla. I en tid när internet och sociala medier inte längre handlar om teknik och där många unga känner sig förvirrade och mår dåligt. Arrangemanget möjliggörs genom finansiellt stöd från våra partners. Stort tack till Vagabond Shoemakers, Varberg Energi, Arena Varberg, SWT Paper, Vertiseit, Bildepån/Renault, Familjen Martinssons Fastigheter, Derome, ICA Kvantum & ICA Hajen Lågpris, Länsförsäkringar Halland, Simplicity och Ventilo.

Följ oss i våra sociala kanaler för mer information:
Instagram: https://instagram.com/ettmjukarevarberg       
Facebook: https://www.facebook.com/ettmjukarevarberg 

Länkar till kvällens talare: 
Hampus Nessvold: https://www.kahlo.se/hampusnessvold 
Mikael Bergman: http://bergmancoaching.com/ 
Anna Rask Sanchez: https://fokusbalans.se
Mollie Minott: http://www.mollieminott.com/  
Land of Trees: https://open.spotify.com/artist/4Jew7xYlCjBxm0BLAcRdIn 


Arrangör och ansvarig projektledare: Anna Linton från We are Laja, anna@wearelaja.com 070-390 53 35.