Invajo - Events tool Skapa event gratis

Warp Optimist Meetup med Birgitta Ohlsson

Arrangör
Warp Institute
Plats
Norrsken House
Datum
28 maj 2018
Tid
18:00 - 19:00

Rymdresenärer, ai-läkare och fakta om världen du inte kände till.

Vi kommer alla kunna bli rymdresenärer, positiva fakta om världen du aldrig hört och så en revolution inom hälsovärden driven av den blixtsnabba utvecklingen av artificiell intelligens.

Varje talare berättar i ett TED-liknande anförande i maximalt 11 minuter något de är optimistiska om. Och de får inte vara negativa.

I 60 minuter kommer vi bara fokusera på möjligheter. Problemformuleringarna lämnar vi hemma.

Warp Institute är en svensk stiftelse som kommer samla en miljon optimister i ett community, med syfte att få en bättre framtid att komma snabbare. Warp Optimist Meetup är till för att visa allt positivt som händer i världen. 

polaroids809.png

Till detta premiärevent har vi tre väldigt spännande talare:

Birgitta Ohlsson är tidigare EU-minister, riksdagsledamot, utrikespolitiskt talesperson för Liberalerna och bästsäljande författare till boken Duktiga flickors revansch. Hon kommer visa positiva fakta om världen som ni inte hört tidigare.

Magnus Aschan är tidigare chefredaktör på Computer Sweden och TechWorld, numera driver han Teknikministeriet och är redaktör för Sveriges mest optimistiska Facebookgrupp. Han har nyligen skrivit en rapport om den hälsorevolution vi står inför och kommer berätta hur ai-läkare dramatiskt kommer ändra vår hälsa.

Karin Nilsdotter är blivande astronaut, vd för Spaceport Sweden, medlem av Space Angels och Advisory Board för drönar och blockkedjeföretaget VIMANA, styrelseledamot i Rymdforum och är TEDx-talare. Hon är en svensk lysande stjärna i rymdbranschen. Karin kommer berätta om den positiva framtid där vi alla har möjlighet att bli rymdresenärer.

Efter eventet kommer du veta bättre vad som pågår inom tre intressanta områden - och garanterat känna dig mer pepp på världens utveckling.

Moderator för kvällen är Mathias Sundin, riksdagsledamot och medgrundare till Warp Institute och TEDx-talare. Han är mentor för XPRIZE Visioneers i Los Angeles och medlem av World Frontiers Forum vid Harvard & MIT. 2014 blev han världens första politiska kandidat att enbart ta emot i donationer i bitcoin. Han är även styrelseordförande i Blockchain AB.

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Warp Optimist Meetup med Birgitta Ohlsson
27 maj 2018 (23:59)
0
Warp Institute använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Warp Institute. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Warp Institute samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.