Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
Ward Wines & Vänner
Plats
Ulriksdals Värdshus
Datum
11 september 2019
Tid
18:30
Åldersgräns
20

Välkommen på Winemakers Dinner med Gemtree Wines & Mischa Billing

Onsdagen den 11 september bjuder Ward Wines in till middag tillsammans med vinmakarparet Melissa & Mike Brown från Gemtree Wines i McLaren Vale, Australien och Mischa Billing.

Varmt välkommen till en unik kväll där vi låter närproducerat, biodynamiskt och ekologiskt stå i centrum. Tillsammans med Melissa & Mike Brown får vi möjlighet att prova sex utvalda viner som är biodynamiskt odlade och ekologiskt certifierade. På plats finns även Mischa Billing som tillsammans med Mike & Melissa berättar om "vin på naturens villkor" och låter oss ta del av historier från vingården och det hållbarhetsarbete som genomsyrar vinproduktionen på Gemtree Wines. Ulriksdals Värdshus kökschef Jonathan Kascke har kvällen till ära specialkomponerat en 4-rättersmeny med råvaror i säsong som matchas perfekt till kvällens viner, smaker och tema.

Vi ser fram emot att avnjuta middagen tillsammans med dig!

Kvällens meny
Fördrink: Canapé - i glaset serveras April's Dance Sparkling NV
Första rätt: Kryddbakad regnbågslax - i glaset serveras Citrine Chardonnay 2017
Andra rätt: Tunt skuren ryggbiff - i glaset serveras Bloodstone Shiraz 2017
Tredje rätt: Stekt oxfilé samt örtfylld korv - i glaset serveras The Phantom Red Blend 2015 och Ernest Allan Shiraz 2014
Dessert: Youghurtbavaroise - i glaset serveras Pet Nat 2019

Välkommen med din anmälan!

mikemisha.jpg

Mischa Billing, sommelière och lektor i måltidskundskap samt jurymedlem i Sveriges Mästerkock.
Melissa Brown vitikulturist, Mike Brown vinmakare på Gemtree Wines.

Ward Wines AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Ward Wines AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Ward Wines AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.