Invajo - Events tool Skapa event gratis

W6 Jönköping- Loge 30

Elite Stora hotel
Hotellplan, Jönköping
Visa på karta
1 - 2 mars 2019
Arrangör
W6 Jönköping
Boka/OSA
Plats
Elite Stora hotel
Datum
1 - 2 mars 2019
Klädsel
Wänskapsträff: Vardaglig klädsel, du är bland vänner. Installationsloge: Svart kostym, svarta strumpor, svarta skor, W:6- slips, namnbricka därtill hörande insignier och inte minst ett glatt humör!

W6 Jönköping - En del i Wänskapen.

Bröder

W:6 Bröder av alla Grader i landets samtliga loger är hjärtligt välkomna att delta i
Jönköpingslogens bildande lördagen den 2 mars 2019.

Passa på att komma till Jönköping redan på fredagen, denna kväll bjuder vi in till en Wänskapsträff. På lördag förmiddag har du möjlighet att besöka Tändsticksmuséet. Där guidas vi och lär oss mer om historien och Jönköpings starka koppling till just det, tändstickor. Efter besöket finns det möjlighet att äta en lunch tillsammans på Jönköpings, kanske bästa fiskrestaurang. Sedan har du möjlighet att förbereda dig inför kvällens stora aktivitet - Jönköpingslogens installation med efterföljande bankett, kuvertavgift 800 kronor. I flikarna ovan kan du läsa mer om de olika aktiviteterna och se vad som passar dig. Sedan säkrar du din plats genom att boka in dig på de olika aktiviteterna nedan. 

I Wänskapens namn önskar vi er Varmt Välkomna!

Bengt Nilsson
Styrande Mästare
Skaraborgslogen


Glöm inte att bekräfta ditt deltagande med eventuellt bekräftelse mail i din e-post!

Använder du en mobiltelefon/iPad läs här!

För att se vårt installationsprogram trycker du på ikonen med tre streck längst upp till höger. Då får du olika val att trycka på där du sedan kan läsa mer om aktiviteterna.

Betalning
Kuvertavgift 800 kronor, installationsmedalj 150 kronor.

  1. Via bankgiro 5006-8766 Jubileum
  2. Swish till Broder Michael Nimstad 0701 46 18 80

Vi emotser er betalning senast den 2019 02 17.

 

 

Bokning
Datum
Antal
Välj ett datum för att se bokningsalternativ.
W6 Jönköping använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av W6 Jönköping. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, W6 Jönköping samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.