Invajo - Events tool

Mångfald och inkludering i praktiken

Arrangör
Vi vill bidra
Plats
Online
Datum
14 april 2021
Tid
13:00

Vill du veta mer om hur man kan arbeta  praktiskt och nyskapande med inkludering? 

Vi vill bidra har ett erbjudande till dig som är medlem i Fremia! 

Välkommen på en kostnadsfri föreläsning om mångfald och inkludering i praktiken, ca 1 timme (digitalt eller på plats senare i år) 
  
I Vi vill bidra arbetar vi praktiskt med utgångspunkt från deltagarnas individuella resurser. Att uppnå mångfald och inkludering behöver inte betyda extra belastning eller stora krav på din organisation eller arbetsplats.  Vår utgångspunkt är att det ska vara enkelt att bidra, både för deltagare och arbetsgivare.  
  
Under föreläsningen berättar deltagare och arbetsgivare om hur de tillsammans skapar mervärde och nytta. Du får även möta våra handledare och verksamhetsledare. Och du och din organisation får med er inspiration och kunskap för att kunna arbeta vidare med mångfald och inkludering på helt vanliga arbetsplatser. 

Om datumet inte passar, eller om du önskar en skräddarsydd föreläsning för din organisation, kontakta Anna Karlsson på tel 076-545 30 75 eller mejla till anna.karlsson@jag.se

Vi vill bidra, vad är det?
Vi vill bidra erbjuder meningsfull sysselsättning för assistansberättigade som inte kan utföra något slags löne- eller lönebidragsarbete. Genom Vivill bidra får personer med flera stora funktionsnedsättningar möjlighet att delta i gemenskapen på vanliga arbetsplatser på sina villkor. Vi vill bidra är inte ett steg in på den ordinarie arbetsmarknaden utan ett sätt att vara delaktig i samhället som andra. 

De flesta av oss som är med i Vi vill bidra har alternativa kommunikationssätt, rörelsehinder och en intellektuell funktionsnedsättning. På jobbet har vi med oss en personlig assistent som stöttar med arbetsuppgifter och kommunikation med handledare och kollegor.  


Vi vill bidras modell skapar mervärde både för oss deltagare och för er som vill samarbeta med oss. Ni kan få en organisation med högt i tak, en snällare arbetsplats och en mer tolerant kultur. 
 

Vi vill bidra startades av Riksföreningen JAG med stöd av Allmänna Arvsfonden. Vi vill bidra drivs nu av Brukarkooperativet JAG som en fristående verksamhet med stöd av bland annat Mora kommun och Karlstad kommun.

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Föreläsning
12 april 2021 (23:59)
0
JAG personlig assistans använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av JAG personlig assistans. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, JAG personlig assistans samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.