Invajo - Events tool Skapa event gratis

Visual Forum 2020 - Sponsor och utställare

Louis De Geer
Norrköping
Visa på karta
25 maj 2020
09:00 - 17:30
Lägg i kalender
Arrangör
Visual Sweden & Visual Arena
Boka/OSA
Plats
Louis De Geer
Adress
Datum
25 maj 2020
Tid
09:00 - 17:30

Den digitala tvillingen i samhället och industrin

Visual Forum 2020 visar vägen. Den 25:e maj kommer den ledande skandinaviska konferensen kring visualisering tillbaka. Konferensen arrangeras i Norrköping där ledande profiler inom området lockar delegater från visualiseringsföretag, industrin och akademin såväl som det offentliga. Alla med intresse av att upptäcka möjligheterna och frågeställningarna kring digitala tvillingar. Vad är en digital tvilling och hur kan den användas? Var pekar framtiden? Vad är fördelarna och finns det några risker eller nackdelar?  

Visual Forum 2020 kommer att presentera några av de ledande aktörerna inom olika tillämpningsområden för visualisering. Vi får möta personer från både samhälle och industri som delar med sig av spännande visioner och insikter. Ett utbud av utställare kommer också finnas tillgängliga där vi hoppas nätverk och erfarenhet kommer utbytas.

Visual Forum går som ett coevent till Eurographics and Eurovis, den stora internationella forskarkonferensen inom visualisering och grafik. Här har vi förmånliga erbjudanden för dig som utställare och/eller deltagare på Visual Forum att stanna kvar för deltagande på EGEV.   

Bjud in dina kollegor, kunder och partners till Visual Forum och lär dig mer om hur digitala tvillingar används i dag och möjligheterna det erbjuder för morgondagen. 

Uppdateringar och mer information publiceras på www.visualforum.se.

Visual Forum har 3 exklusiva platser för sponsorskap. I sponsorpaketet ingår 5 fribiljetter till Visual Forum. I utställarpaketet ingår 1 fribiljett. I tabellen nedan framgår också hur mycket rabatt respektive paket ger på ytterligare biljetter. 

Efter att anmälan är genomförd skickas en kampanjkod ut. Använd denna när biljetter bokas på eventets huvudsida som hittas här. Önskas fler biljetter än de som ger rabatt gäller ordinarie pris, 1495 SEK inkl. moms.

sponsutstallareny.png

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Sponsorskap
13 maj 2020 (23:59)
0
Utställare Stor
13 maj 2020 (23:59)
0
Utställare Standard
13 maj 2020 (23:59)
0
Utställare Bord
13 maj 2020 (23:59)
0
Visual Sweden använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Visual Sweden. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Visual Sweden samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.