Detta event har redan ägt rum!

Workshop om utlysningen "Design för en hållbar livsstil"

Arrangör
Visual Arena
Plats
Visual Arena
Datum
23 juni 2022
Tid
09:00 - 11:00
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00

Du är välkommen till Visual Arena för att tillsammans utforska "hur vi designar för en hållbar livsstil"

Med dig och andra aktörer från vårt nätverk utforskar vi möjligheten och utforma ett koncept för en projektidé som blir en gemensam ansökan för finansiering.

Utlysningen syftar till att sätta unga människor, 18-35 år, i fokus och utveckla attraktiva lösningar för ett hållbart liv. Ni kommer in med kunskap om behoven och möjligheterna med era resurser för att möta detta. Ni får med er energin från vårt nätverk, ny kunskap, och kanske möjlighet att medverka i projektet. Vi tror på att forma något unikt, genom att vi är flera som kombinerar våra förmågor. Vi på Visual Arena faciliterar och hanterar ansökningsprocessen.


När 23 juni 2022

kl 09-11 på Visual Arena, Lindholmspiren 3, Göteborg eller digitalt via länken: https://us02web.zoom.us/j/81829565558  


Välkommen - Martin Högenberg Programledare Visual Arena

 

 

 

 

Lindholmen Science Park använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Lindholmen Science Park. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Lindholmen Science Park samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.