Invajo - Events tool
Plats
Visual Arena, Lindholmen Science Park
Datum
22 september 2022
Tid
16:00 - 19:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Fira Visual Arena 10 år! Upplev, labba och testa vad visualisering gör med framtidens upplevelse tillsammans med hela nätverket! 

Färdas i tid genom visualisering. Blicka in i framtiden, ta fram din kreativa sida och upplev spännvidden av visualiseringens genomslagskraft. 

Vi kommer att ha öppethus med olika stationer där du får testa på visualiseringsverktyg och samtala med personerna bakom framtidens upplevelser. Vi kommer även att ha ett par hapenings som du hitttar under programmet. 

Stationerna 

  • Framtidens scenkonst - Göteborgsoperan

  • Storytelling i XR - med Gorki Glaser-Müller 

  • Rundtur i framtida Göteborg - Göteborgs Stad & Virtual Gothenburg Lab 

Program 

16:00 - Slås dörrarna upp - stationer med framtida upplevelser   

17:00 - Scenföreställning

18:00 - Mat och mingel med upplevelser  

19:00 - Hurra! 

After Work 

Vi hoppas att du kommer och har en härlig eftermiddag tillsammans med oss på Visual Arena, Lindholmspiren 3, Göteborg den 22 september kl 16! 

Begränsat antal platser! Skriv upp dig på väntelistan ifall det är fullt då vi kommer släppa på efterhand. 

Firandet av Visual Arena 10 ligger som en förlängning av eventet Lindholmen Open Day som i år har temat "Innovation - the way to a sustainable society" och som kommer bestå av liveseminarier och en utställning. Läs mer här: https://www.lindholmen.se/event/lindholmen-open-day-2022

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Visual Arena
22 sep 2022 (16:00)
0
Lindholmen Science Park använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Lindholmen Science Park. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Lindholmen Science Park samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.