Invajo - Events tool

Välkommen som utställare intill båtmässan "Allt på Sjön" 2018 i Gustavsberg.

Arrangör
Visit Värmdö
Plats
Gustavsberg
Datum
31 augusti - 2 september 2018
Tid
2018-08-31 10:00 - 2018-09-02 16:00

Välkommen som utställare 2018!

Över 25 000 personer besökte den flytande båtmässan "Allt på Sjön" i Gustavsberg 2017 – ännu ett nytt rekord!

I år är det återigen Visit Värmdö som tar ansvaret för utställardelen i hamnområdet utanför själva båtmässan på Odelbergs väg. Ni som vill ställa ut i form av matförsäljning annat ätbart eller har något ni vill sälja eller visa upp från ert företag eller förening är varmt välkomna med en intresseanmälan! 

Vi upplåter utställarplats med framdragen el och ni står för bord, eventuella tält samt annat ni vill ta med er till mässan. Det kommer att finnas en patrullerande vakt fredag och lördag natt men detta minimerar endast stöldrisken varför vi rekommenderar att man tar med sig allt stöldbegärligt med sig hem varje dag. Det kommer även att finnas tillgång till en container för skräp samt uppställda toaletter på området. 

PRISET per 3x3m är 2200:-, 4x3m 2500:-, matförsäljning/foodtrucks 7000:- för alla 3 dagar (enda kravet för att få detta pris är att man är på plats under hela mässtiden från kl 10.00 fredag 31 augusti till klockan 16.00 söndag den 2 september). Infinner man sig inte under denna mässtid kommer vi debitera en extra avgift om 1000:- (detta då båtmässan kräver att vi inte lämnar våra platser under mässtiden så vi hoppas verkligen inte att debitera någon denna extra avgift). Fler meter kan köpas för en större utställaryta. Alla priser är exklusive moms.

NYHETER 2018!!

BO & VERKA i Värmdö är nytt för i år och där kommer vi samla bostadsföretag, mäklare, Värmdö kommun och andra som tycker sig passa in här.

POLITIKERTORGET är nytt för i år och då vi har val den 9 september så hoppas vi på lite politikerdebatter och lite roliga aktiviteter för alla barn såklart. Möjlighet till scen och teknik finns vid begäran och kostnad för detta tillkommer då.

BESÖKSNÄRINGEN för dig som är medlem i Visit Värmdö Ideell Förening erbjuder vi 25% rabatt. Om du ännu inte är medlem och är ett Värmdöbaserat företag går det bra att anmäla intresse för detta i samband med anmälan till mässan, så drar vi av rabatten. Du kan välja om du endast vill lämna broschyrer i vårt nya VISIT VÄRMDÖTÄLT (kostnad 600:-) som vi bemannar eller om du vill ha en egen utställarplats eller delta i vår mathörna där vi gemensamt har ett Värmdömatkoncept med en foodtruck (hör av dig till mig om intresse finns). Medlemskap i Visit Värmdö Ideell förening är 500:-/år och 1500:- om man även vill vara med på hemsidan med bild och text. Alla priser är exklusive moms.

KONTAKTUPPGIFTER: Camilla Bring camilla@visitvarmdo.com eller ring 0707-282274.

EFTER anmälan får ni en bekräftelse och vi återkommer med en faktura med betalningsvillkor 14 dagar. Anmälan är bindande. Vi återkommer 1 vecka före mässan med information om var din utställarplats kommer att vara.

RIGG av stora utställarplatser sker på torsdag 30 augusti mellan kl 17-22. Rigg av små utställarplatser kan ske senast fredag innan öppning kl 10. RIV av utställarplats sker kl 16-22 söndag 2 september.

Varmt välkomna att höra av er vid frågor och vi ser fram emot en fantastisk helg!

Visit Värmdö Ideell Förening

default
Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Nytt event 2018-04-16
27 juli 2018 (23:59)
0
Visit Värmdö använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Visit Värmdö. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Visit Värmdö samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.