Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!

SVEMESTER

I december startade Visit Sweden en digital liveserie för kunskap, information, inspiration och dialog kring satsningen på inhemska målgrupper under 2021 – Svemester. Regelbundet under året planerar vi att presentera nya insikter, berätta om insatser, omvärldsspaningar och under panelsamtal diskutera för satsningen relaterade frågor. Och du kan följa med direkt från där just du befinner dig.

Denna gången sätter vi fokus på den stora påverkan som pandemin haft och har på det kommersiella boendet i Sverige. Hur bygger vi en hållbar logisektor 2021? Och vilken roll spelar inhemska målgrupper i det arbetet?

Missade du den första sändningen i december? Ingen fara, det ligger nu uppladdat här att titta på i efterhand.

 
Med vänliga hälsningar,
Visit Sweden

Vi sänder under en timme via vår hemsida på Svemester Livesändning, en länk till sändningen skickas ut till dig som är anmäld samma dag som det äger rum. 

Visit Sweden använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Visit Sweden. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Visit Sweden samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.