Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
Visit Sweden
Plats
Online
Datum
19 mars 2021
Tid
10:00 - 11:00

SVEMESTER

I december startade Visit Sweden en digital liveserie för kunskap, information, inspiration och dialog kring satsningen på inhemska målgrupper under 2021 – Svemester. Regelbundet under året planerar vi att presentera nya insikter, berätta om insatser, omvärldsspaningar och under panelsamtal diskutera för satsningen relaterade frågor. Och du kan följa med direkt från där just du befinner dig.

Nu bjuder vi in till en tredje livesändning. Den här gången sätter vi fokus på den svenska naturturismen som vi under pandemiåret har sett ett kraftigt ökat intresse för hos målgruppen - ett att bevara och utveckla framåt. Under livesändningen kommer vi att diskutera frågor såsom hur vi kan behålla det ökade intresset hos nya och gamla målgrupper, vilka naturupplevelser som efterfrågas och hur betalningsviljan ser ut, samt hur vi gör naturturismupplevelser tillgängliga för fler.

Missade du våra två tidigare sändningar eller vet nån annan som borde ta del av dem? Då hittar du båda sändningarna här: https://corporate.visitsweden.com/kunskap/sverige/kunskap-och-inspiration/.

Med vänliga hälsningar,
Visit Sweden

Vi sänder under en timme via vår hemsida på Svemester Livesändning, en länk till sändningen skickas ut till dig som är anmäld samma dag som det äger rum. 

Visit Sweden använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Visit Sweden. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Visit Sweden samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.