Invajo - Events tool

Tomorrow's Food Travel 2019 #TFTSWEDEN

Slagthuset MMX
Entre Carlsgatan 12 E, Malmö
Visa på karta
17 - 18 oktober 2019
11:30 - 16:00
Lägg i kalender
Arrangör
Visit Sweden, Tourism in Skåne & Malmö Turism
Boka/OSA
Plats
Slagthuset MMX
Datum
17 - 18 oktober 2019
Tid
11:30 - 16:00
Bifogade dokument (1)

Tomorrow's Food Travel 2019

#TFTSWEDEN 2019, Tomorrow's Food Travel är konferensen med sikte på framtiden som vill inspirera och ge plats för nätverkande och kunskapsutbyte inom måltidsturism. 

Konferensen arrangerades första gången i Göteborg 2018 och i år tar vi nästa steg. I höst är det dags att samlas igen och denna gång landar vi i Malmö, Skåne. Vi tar oss an heta frågeställningar och går till botten om måltidsturismens roll i en hållbar framtid – och hur vi kan agera inom besöksnäringen? Vad är egentligen svensk mat och hur ser den ut i framtiden? Kan man lösa samhällsproblem genom måltidsturism? Och vad menas med lokal mat?

Sista anmälningsdatum: 18 september. Notera att vid avbokning mindre än 30 dagar till eventet kommer en avgift att debiteras, för mer info se "villkor" vid bokning.

Den 16 oktober kommer även Matnatten att arrangeras i Malmö, för bokning och mer info se fliken övriga aktiviteter. 

 

vseusvensk.jpg

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
#TFTSWEDEN 2019
19 sep 2019 (23:59)
Stängd
Visit Sweden använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Visit Sweden. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Visit Sweden samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.