Invajo - Events tool

SAVE THE DATE #TFTSWEDEN 2019

Slagthuset MMX
Carlsgatan 12E, Malmö
Visa på karta
17 - 18 oktober 2019
12:00 - 16:00
Lägg i kalender
Arrangör
Visit Sweden, Tourism in Skåne & Malmö Turism
Boka/OSA
Plats
Slagthuset MMX
Datum
17 - 18 oktober 2019
Tid
12:00 - 16:00

Tomorrow's Food Travel 2019

#TFTSWEDEN, Tomorrow's Food Travel, lanserades förra året i Göteborg och i år tar vi nästa steg. I höst är det dags att samlas igen för mer inspiration, nätverkande och kunskapsdelning. Denna gång landar vi i Malmö, Skåne. Program kommer uppdateras löpande- håll utkik här: tftsweden

Så boka in 17-18 Oktober i din kalender och förbered dig på en resa till södra Sverige för några inspirerande och lärorika dagar tillsammans. 

Ett spännande program är under uppbyggnad men en nyhet för i år är att det i samband med #TFTSWEDEN kommer att anordas en pretour i Skåne. Denna kommer att vara bokningsbar samtidigt som anmälan till konferensen. Reservera därför även den 16 oktober i din kalender.  

Tips! Den 16 oktober, kvällen innan konferensen sätter igång, anordnas även Matnatten i Malmö. För den som är intresserad rekommenderar vi att kolla in denna länk för att läsa mer om vad Matnatten är – mer information och länk till anmälan kommer längre fram.

 

 

 

 

Visit Sweden använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Visit Sweden. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Visit Sweden samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.