Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!

Hussfelt Cup 2018 - Marbella

Arrangör
Vintage Padel
Plats
Marbella
Datum
7 - 11 mars 2018
Tid
08:10 - 20:00

Drömweekend i Marbella med VP

Välkommen till Ditt livs padelresa! Mellan den sjunde och elfte mars i vår drar vi ner för andra året i rad och möter Spanien i Hussfelt Cup, och vi ser gärna att Du följer med. På denna resa kommer Du inte bara få möjligheten att spela landskamp i Ryder Cup-format, utan Du kommer också att bo tillsammans med stjärnkocken Edin Dzemat i en drömvilla och få ta del av hans underbara matkonster. Utöver detta kommer vi även få träna och umgås med världens 13:e bästa padelspelare, Godo Diaz, och en tidigare svenske landslagstränaren i padel, German Schäfer. Förhoppningsvis kommer vi hem som bättre spelare och med lite padelhemligheter från en av världsstjärnorna.

Vi ser till så att Ni kommer ner till Malaga, hämtar Er på flygplatsen, checkar in Er i villan och bjuder på en trevlig välkomstkväll när Ni har landat. Under torsdagen kommer vi både att träna och spela lite träningsmatcher inför tävlingen som inleds fredag kväll. Under lördagen underhålls vi av en populär DJ under spelets gång och mellan matcherna bjuder vi på en traditionell spansk lunch. På kvällen bjuder vi till gemensam bankett för alla spelare på populära Mosh Fun Kitchen, som vi tycker är bäst lämpat i regionen för en oförglömlig kväll tillsammans.
 
I denna padelresa ingår:

  • Flyg
  • Transit mellan flygplats och boende
  • Boende (4 nätter)
  • Middag med Edin Dzemats kokkonster
  • Landskamp mot Spanien
  • Diverse utrustning, kläder, bollar, priser etc i samband med landskampen
  • Lunch på Nueva Alcantara
  • Gemensam bankett på Mosh Fun Kitchen
Det finns 16 platser till denna oförglömliga resa.
Sista bokningsdag är 25 den februari, men det är först till kvarn som gäller. När platserna är upptagna kommer det inte in några fler spelplatser.

För att boka fyller Du in er information längst ner på sidan.

Villkor

Denna bokningsbekräftelse är bindande och betalning ska vara tillhanda innan 2018-02-25.

Resenären har rätt att ändra bokningen om arrangören medger detta. Ändringar i avtalet kan medföra tillkommande kostnader för resenären från arrangören eller annan.

marbella.jpg
(Marbella)
 
marbella2.jpg
(Marbella stad)
 
hus3.jpg
(Hus med pool)

hus2.jpg
(Utsikt från huset vid solnedgången)
 
clinics.jpg
(Clinics)

alla.jpg
(Hussfelt Cup 2017)

hussfeltsol.jpg
(Hussfelt Cup 2017)

hussfeltcupsuper.jpg
(Bankett)

gladacup.jpg
(Bankett)

edin.jpg
(Edin Dzemat)

diaz.jpg
(Godo Diaz - nummer 13 i världen)
Vintage Padel använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Vintage Padel. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Vintage Padel samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.