Invajo - Events tool Skapa event gratis
Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
#ViMåstePrata & Studieförbunden
Datum
4 juli 2018
Tid
16:30 - 18:30

Almedalsmingel #ViMåstePrata

Mingel med Swot!


#ViMåstePrata driver demokrati-frågor över hela landet. Nu vill vi höra dina svar. Vilka är de faktiska hoten? Hur kan vi bäst stärka demokratin? Vilka svagheter och styrkor finns? Kom på mingel i Almedalen med en involverande swot-analys kring demokratins ställning. Po Tidholm, Antje Jackelén och Kristina Persson tycker till och analyserar våra gemensamma svar.

 

hedicolor2.jpg

#ViMåstePrata utgår från Hédi Frieds oro - hon hör stöveltrampen från sin barndom eka. Men hur ska vi prata om möjligheter och utmaningar för demokratin? På vilket sätt ska vi ta de svåra samtalen om vårt land?

Kom på mingel för #ViMåstePrata onsdagen 4 juli med start 16.00. 

På scen: Po Tidholm, Studieförbunden, Antje Jackelén, Kristina Persson och fler! 

Vi bjuder på läckra tilltugg och gemenskap för dig som vill agera för ett inkluderande samhälle.  

 

(Illustration: Stina Wirsén)

Studieförbunden använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Studieförbunden. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Studieförbunden samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.