Framtiden för humanistisk och samhällsvetenskaplig forskning i Sverige

van der Nootska palatset
Sankt Paulsgatan 21, Stockholm
Visa på karta
29 mars 2023
13:00 - 16:00
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00
Arrangör
Vetenskapsrådet
Boka/OSA
Plats
van der Nootska palatset
Datum
29 mars 2023
Tid
13:00 - 16:00
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00

Välkommen till presentation av forskningsöversikt

Forskningsöversikten har tagits fram av Vetenskapsrådets ämnesråd för humaniora och samhällsvetenskap. Den innehåller rekommendationer om insatser som ska främja forskningen inom humaniora och samhällsvetenskap i Sverige, baserat på analyser av nuläge och trender för forskningen inom området.

Översikten kommer att ligga till grund för Vetenskapsrådets framtida arbete tillsammans med översikter för övriga forskningsområden. Den utgör också ett centralt material för Vetenskapsrådet i arbetet med att ta fram underlag till den kommande forskningspolitiska propositionen.

Seminariet äger rum på van der Nootska palatset i Stockholm, och kommer även att streamas. Sändningen kommer att kunna ses en kort period efteråt.


Plats

van der Nootska palatset i Stockholm och digitalt. 

Tid
29 mars, kl. 13.00–16.00

Anmälan
Anmäl dig senast 22 mars. 
VIll du delta via webbsändningen på vr.se behöver du inte anmäla dig. 


Välkomna!

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Forskningsöversikt HS
22 mars 2023 (23:59)
Stängd
Vetenskapsrådet använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Vetenskapsrådet. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Vetenskapsrådet samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.