Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
Vetenskapsrådet
Plats
Via webinar
Datum
23 - 24 maj 2018

Om några veckor lanserar vi en ny webbplats vetenskapsrådet.se. Ni får nu möjligheten att tjuvkika på den innan den publiceras.

Den nya sajten utgår ifrån användaren och processen kring våra utlysningar är i centrum. Ni är våra viktigaste användare och vi hoppas att ni ska känna er hemma redan från start. Därför bjuder vi in er till en förhandsvisning och dialog om nya webbplatsen.

När:
Onsdag 23 maj, 10.00-10.30 
Torsdag 24 maj, 15.00-15.30

Var:
Via webinar, vi använder tjänsten Zoom.


Ni kan gärna vara flera personer från er organisation som deltar. Vi kommer att skicka ut en mötesinbjudan med länk till dem som anmäler sig.

Det går bra att delta i mötet via dator eller mobil och om ni inte har Zoom installerat så kommer ni få en länk till detta i mötesinbjudan. Kort information om Zoom hittar ni här.

Välkomna! 

Vetenskapsrådet använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Vetenskapsrådet. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Vetenskapsrådet samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.