Invajo - Events tool

Infomöte utlysningar 2020

Vetenskapsrådet
Västra Järnvägsgatan 3, Stockholm
Visa på karta
22 januari 2020
10:00 - 14:30
Lägg i kalender
Arrangör
Vetenskapsrådet
Boka/OSA
Plats
Vetenskapsrådet
Datum
22 januari 2020
Tid
10:00 - 14:30

Informationsmöte om utlysningsåret 2020

 

Vetenskapsrådet bjuder in dig som arbetar som forskningsrådgivare eller motsvarande till ett informationsmöte om utlysningsåret 2020.

Innehållet för dagen vänder sig till dig som arbetar med forskningsrådgivning på ett lärosäte eller institution. 


Tid:
           Torsdag 22 januari 2019, kl.10-14.30
Plats:         Vetenskapsrådet, Västra Järnvägsgatan 3, Stockholm
Anmälan:  Senast 15 januari
 

Vi kommer att fokusera på vad som är nytt för utlysningar 2020 och vi informerar om organisationsansökningars syfte och funktionalitet.  Dessutom berättar Forte och Formas om sina utlysningar. En del av programmet ägnas också åt vår process för vetenskaplig återrapportering och villkor för våra beviljade bidrag. 


Om du har frågor om utlysningar, Prisma eller annat som rör ansökningsprocessen, kan du skicka in dem i samband med att du anmäler dig. Vi försöker då anpassa innehållet utifrån de frågor som kommit in.

Notera att inbjudan inte riktar sig till enskilda forskare, innehållet i programmet kan komma att uppdateras. 

 

Välkomna!

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Informationsmöte 22 januari
15 jan 2020 (23:59)
0
Vetenskapsrådet använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Vetenskapsrådet. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Vetenskapsrådet samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.