Invajo - Events tool

Praktisk utbildning inom organisatorisk och social arbetsmiljö

Cylindervägen 18
Cylindervägen 18, Nacka Strand
Visa på karta
16 oktober 2018
09:00 - 16:00
Lägg i kalender
Arrangör
VeaLearn Utbildning
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!
Plats
Cylindervägen 18
Datum
16 oktober 2018
Tid
09:00 - 16:00

PRAKTISK UTBILDNING INOM ORGANISATORISK OCH SOCIAL ARBETSMILJÖ

Välkommen till en praktisk utbildning i Organisatorisk och Social Arbetsmiljö som baseras på det krav som Arbetsmiljöverkets föreskrift AFS 2015:4. Föreskriften syftar till att minska arbetsrelaterad ohälsa. Den ställer tydliga krav på att chefer och arbetsledare ska känna till hur de ska förebygga och hantera ohälsosam arbetsbelastning och kränkande särbehandling. Arbetsgivaren skall se till att det finns förutsättningar för att omsätta dessa kunskaper i praktiken. Utbildningen fokuserar på vad som behöver göras i praktiken för att leva upp till kraven i föreskriften.
 
Målgrupp: Du som är arbetsgivare, arbetar inom HR,  är chef, skyddsombud, friskvårdsansvariga, hälsoinspiratörer eller har som uppgift att sköta arbetet kring organisatoriska och det sociala arbetmiljöarbete i verksamheten.
 
Utbildare är Cattis Olsén, Certifierad integrativ ledarskapscoach.

Cattis har mer än 20 års erfarenhet av att arbeta inom offentlig sektor. Huvudsakligen med ledarskaps -och medarbetarutbildning, jämställdhet och mångfald, handledning och hälsofrämjande utveckling. Hon har också arbetat som teaterregissör.

Läs mer om utbildningen och om dess innehåll här 

Datum: 16 oktober 2018

Plats: Cylindervägen 18 131 52 Nacka Strand

Pris: 3 600 kr ex moms