Invajo - Events tool

PERSONLIGT LEDARSKAP, KOMMUNIKATION & EFFEKTIVA MÖTEN

VeaLearn
Cylindervägen 18, Nacka Strand
Visa på karta
6 november 2018 - 5 december 2019
Arrangör
VeaLearn Utbildning
Boka/OSA
Plats
VeaLearn
Datum
6 november 2018 - 5 december 2019

PERSONLIGT LEDARSKAP KOMMUNIKATION EFFEKTIVA MÖTEN

BESKRIVNING
Viktigt för dagens ledare är att utveckla förmågan att föra bra dialoger och att tänka processinriktat. Den här utbildningen hjälper dig att utveckla ditt personliga ledarskap, din förmåga att föra bra dialoger och att hitta former för effektiva möten och ett gott samarbete. Kursen ökar dina förutsättningar att i samarbetet med andra nå gemensamma mål på ett lönsamt och hållbart sätt.

MÅLGRUPP
Du är t.ex. chef, medarbetare, projektledare, företagare eller konsult.

UTBILDNINGENS INNEHÅLL
I utbildningen utvecklas ditt personligt ledarskap och självledarskap din förmåga att skapa tydliga mål, god kommunikation och effektivare möten vilket leder till minskad stress, främjar bra arbetsmiljö och samtidigt ökar möjligheten till att nå uppsatta mål.

Vi arbetar med korta teoriavsnitt, användbara verktyg, individuella reflektioner och med gemensamma övningar så att du  utvecklar ditt ledarskap, din förmåga att kommunicera och din kunskap om hur du skapar effektiva möten. Under utbildningen skapar du ditt eget unika material – ”Mitt personliga självledarskap”. Läs mer om kursens innehåll och information om Eva här.

Utbildare
Eva är en erfaren utbildare och processledare inom personligt ledarskap, lönsamt beteende och kompetensutveckling inom både privat och offentlig sektor. Hon delar generöst med sig av sin kunskap och ger deltagarna utrymme för eftertanke och möjlighet att dela erfarenheter med varandra. Genom sin bakgrund som HR-chef och företagare har hon förståelse för de utmaningar du kan möta i olika roller i arbetslivet. Eva är vidareutbildad till samtalscoach, inom stresshantering, mental träning och har praktisk erfarenhet av de verktyg hon förmedlar till er.

 

Övrig information
Pris: 3 900 kr (ex moms) när du väljer endast kursen ”Personligt ledarskap, god kommunikation och möten”
Pris: 10 900 kr/ ex moms) vid köp av alla tre utbildningar – utbildningspaket ” Ledarskap i tiden” eller anmäl tre personer i en utbildning och får rabatt!

I priset ingår kursdokumentation, förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika. Har du någon slags matallergi behöver restaurangen veta det i god tid. Ange det i din anmälan. Du kan även maila till lisbeth.halldin@vealearn.se senast tre dagar innan kursstart.

Personuppgifter
Läs i VeaLearns integritetspolicy om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Planerad utbildningsdagar under 2019   se på vår hemsida: https://www.vealearn.se/personligt-ledarskap-kommunikation-och-moten/

 

Tid: 09.00 – 16.00, registrering 08.30
Plats: VeaLearns konferenslokaler, Cylindervägen 18, plan 7, Nacka Strand.

Villkor
Observera att anmälan är bindande, vilket innebär att du behöver avanmäla dig om du skulle få förhinder. Om du får förhinder kan du överlåta din plats åt en kollega.Vid avbokning faktureras en administrativ avgift på 15 % och vid avbokning senare än 14 dagar före utbildningens start faktureras hela avgiften.

Diplom: Efter kursen erhåller du diplom.

Företagsintern utbildning
Vi kommer gärna till er arbetsplats och utbildar er!
Önskar ni att vi kommer till ert företag och har en företagsintern kurs för era chefer,medarbetare eller projektledare så kontakta oss gärna för en offert.

 
OBS. Den här utbildning ingår också i utbildningspaketet ”Ledarskap i tiden” innehållande tre utbildningar.
De tre utbildningarna kan genomföras som en serie utan inbördes ordning eller fristående från varandra. För med information och pris för respektive utbildning utan utbildningspaket klicka på respektive utbildning. De två andra utbildningar är:

 

Välkommen att boka din plats på utbildningen!
Lisbeth Halldin och Eva Swede 

Bokning
Datum
Antal
Välj ett datum för att se bokningsalternativ.
VeaLearn använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av VeaLearn. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, VeaLearn samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.