Invajo - Events tool
Plats
Hotel Stenson
Datum
3 april 2020
Tid
07:30 - 09:00

Vakna med Eslöv!

Fredagen den 3 april arrangerar vi Vakna med Eslöv! på Hotell Stensson. Boris Lennerhov, vd för Gekås Ullared, kommer att prata om Ullareds resa där företaget ända sedan 1963 har ökat omsättningen varje år.
2018 besöktes Gekås av 4,8 miljoner kunder som tillsammans handlade för 5,4 miljarder kronor. Boris kommer att dela med sig av sina erfarenheter som gör att närmare 30 000 personer besöker varuhuset under en och samma dag och vad det är som gör att man som kund kan tänka sig att ställa sig i en 1,4 kilometer lång kö för att handla.

Våra näringslivsfrukostar är en viktig mötesplats för näringslivet i Eslövs kommun. Under konceptet Vakna med Eslöv! ger vi dig som är företagare eller företagsintresserad en näringsrik start på dagen! Näringslivsfrukostarna vänder sig i första hand till företagare i Eslövs kommun.

default
Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Vakna med Eslöv! Näringslivsfrukost
31 mars 2020 (23:59)
0
Eslövs Kommun använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Eslövs Kommun. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Eslövs Kommun samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.