Invajo - Events tool

Vatten Avlopp Kretslopp 2019 Monterbokning

Hotel Tylösand
Tylöhusvägen 28, Halmstad
Visa på karta
13 - 14 mars 2019
08:00 - 17:00
Lägg i kalender
Arrangör
VA-guiden AB
Boka/OSA
Plats
Hotel Tylösand
Datum
13 - 14 mars 2019
Tid
08:00 - 17:00

Välkommen att boka monter

Här nedan bokar du din monter samt lämnar in uppgifter som ska visas på vår webbsida gällande ditt företag.

OBS!
Var noga med att läsa informationen om utställningen www.vattenavloppkretslopp.se i vänsterspalt under "För utställare". Kontrollera planskissen innan bokning för att försäkra er om att era produkter kommer in till just den montern som ni vill boka, p.ga. att större produkter är avsedda till vissa montrar. (finns bifogad här till höger).

Viktig information gällande företagspresentationer och logotyper, dessa skall mailas direkt till:   elin.jansson@vaguiden.se 


I samband med bokningen lämnar du flera önskemål om monterplacering. Denna bokning av monterplats är bindande. En faktura på 10 000 kr (bokningsavgift, som är en del av monterpriset) skickas i anslutning till monterbokningen. När utställningen är fullbokad, eller senast i början av februari, får du en bekräftelse på monternummer och placering. Extra personer i monter (max 2 st extra personer per montermodul) samt eventuella tilläggsbeställningar faktureras efter konferensens slut. Om du vill ha alla kostnader på en gång, hör då av dig.

loggavaknationell1.png

Bokning
Pris (ex. moms)
Antal
Enkel monter: 3×2 m = 6 kvm (monternr: 1-46). En person ingår i priset.
18000.00 SEK
0
Enkel monter: 2×2 m = 4 kvm (monternr: 47-57) En person ingår i priset
15000.00 SEK
0
Dubbel monter: 6×2 m = 12 kvm (EJ monternr: 46-57) Två personer ingår i priset.
31000.00 SEK
0
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms)
VA-guiden Sverige AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av VA-guiden Sverige AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, VA-guiden Sverige AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.