Invajo - Events tool
Plats
Vår Gård Saltsjöbaden AB
Datum
8 mars 2019
Tid
17:00 - 23:59

TJEJSNACK, BUBBEL OCH RESPEKT

Välkommen till en underhållande och givande helkväll med kvinnlig touch. Den 8:e mars firar vi internationella kvinnodagen med mycket glädje, fest och en gnutta allvar.

Vi startar kvällen med ett glas bubbel och trevligt mingel. Sedan håller Charlotta Rydholm från House of Sparks en föreläsning om hur vi omsätter samtal till handling för att uppmärksamma vikten av jämställdhet, respekt och bättre samarbeten.

Med nya insikter och massa inspiration kopplar vi sedan av med skön livemusik från Miss Bee and the Shades. Baren säljer mat, snacks och goda drinkar för att hålla humöret på topp. Det blir en kväll med härliga samtal och nya bekantskaper.

Alla är välkomna. Med eller utan skägg.  Föreläsning - Omsätta samtal till handling


Skapa hållbara arbetsplatser som tar ansvar. Oönskade mönster och dåliga beteenden är vanliga brister hos många organisationer. Genom inkluderande samtal som leder till handling kan vi identifiera vad som behöver åtgärdas på arbetsplatsen.

Denna kurs ger konkreta metoder och riktlinjer för företagets framtida arbete mot hållbarhet och en tryggare miljö.

Tider:

17:00 - 18:00 Ett glas bubbel med snittar och mingel

18:00 - 20:00 Föreläsning

20:00 - 22:00 Miss Bee and the Shades

00:00 Baren stänger


I priset ingår ett glas bubbel samt föreläsning.

Varmt välkomna!

Bokning
Sista bokningsdag
Pris
Antal
JA TACK, JAG KOMMER GÄRNA!
7 mars 2019 (18:00)
595.00 SEK
0
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms)
Vår Gård Saltsjöbaden AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Vår Gård Saltsjöbaden AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Vår Gård Saltsjöbaden AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.