Invajo - Events tool
Plats
Vår Gård Saltsjöbaden
Datum
5 april 2019
Tid
19:00 - 23:00

NO WASTE DINNER

Följ med på en unik matresa där våra kockar förvandlar överblivna råvaror till en kulinarisk middag. Som gäst får du en inspirerande upplevelse i anrik miljö där köket lyfter sin passion för hållbar matlagning. Överraskas av hur smakrik och mångsidig en middag kan bli med lite uppfinningsrikedom och kreativitet. Vi lyfter vikten av att minska matsvinnet med en no waste dinner. Det blir en delikat och lärorik kväll. Välkomna.

Under middagen träffar ni Årets Möteskock Karin Sundgren som med sina kollegor presenterar kvällens meny och hur de brinner för att laga klimatsmart mat med finess. Få även enkla tips på hur man kan ta vara på råvaror i vardagen för att minska matsvinnet.

Menyn presenteras på plats av våra duktiga kockar och serveras i fem omgångar. Sittning sker i grupp vid större bord för en trevliga samtal och gemenskap. 

Varmt välkomna!

 

 

default
Bokning
Sista bokningsdag
Pris
Antal
JA TACK, JAG VILL BOKA
4 april 2019 (18:00)
495.00 SEK
0
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms)
Vår Gård Saltsjöbaden AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Vår Gård Saltsjöbaden AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Vår Gård Saltsjöbaden AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.