Invajo - Events tool

Workshop om fiskskinnsgarvning

Västmanlands läns museum
Karlsgatan 2, Västerås
Visa på karta
17 november 2018
14:00 - 17:00
Lägg i kalender
Arrangör
Västmanlands läns museum
Boka/OSA
Plats
Västmanlands läns museum
Datum
17 november 2018
Tid
14:00 - 17:00

Workshop om fiskskinnsgarvning

Tillsammans med Lotta Rahme, skapare av utställningen Arktisk skinnberedning, ger vi dig i november möjlighet att lära dig mer om skinn och skinnberedning. Lotta har en gedigen erfarenhet med kunskaper hon fått från flera håll i världen.

Under den här workshopen så visar Lotta olika fiskskinn och berättar hur du själv kan garva dessa med traditionella metoder såsom bark eller omättade fetter. Vi tittar på skinn från olika fiskar som t.ex lax, gädda, abborre, lake, röding och havskatt.

Workshopen avslutas med att du får möjlighet att sy ett armband av fisk-och renskinn.

Material och fika ingår i priset.

 

Sista anmälningsdag förlängt till 15 november.

Bokning
Sista bokningsdag
Pris
Antal
Workshop i fiskskinnsgarvning
15 nov 2018 (22:00)
155.00 SEK
Stängd
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms)
Västmanlands läns museum använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Västmanlands läns museum. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Västmanlands läns museum samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.