Invajo - Events tool

Koldioxidteater - samskapande på museum

Västmanlands läns museum
Karlsgatan 2, Västerås
Visa på karta
4 oktober 2019
09:30 - 16:00
Lägg i kalender
Arrangör
Västmanlands läns museum
Boka/OSA
Plats
Västmanlands läns museum
Datum
4 oktober 2019
Tid
09:30 - 16:00

Koldioxidteater - samskapande på museum

Vi bjuder in dig som är intresserad av museipedagogik, klimatfrågan och ett museums roll i förändring av sociala normer till en spännande workshop.

Under våren har projektet Koldioxidteater på Västmanlands läns museum arbetat med en samskapande process. Det är en del i ett arbete där vi på djupet utvecklar nya sätt att arbeta med museets samlingar och förmedling av kulturarv och engagerar unga länsbor i det arbetet. Vi har utforskat museets roll som en plats för reflektion och handling kring vår nutid med utgångspunkt i länets historia och klimatfrågan.

Vi har arbetat med våra samlingar, deltagande teater, forskare och designers och ungdomar i Västmanland. Processen har lett till en utställning som ungdomarna formgett. Projektet är ett samarbete mellan länsmuseet, Syddanskt Universitet samt RISE forskningsinstitut och finansieras av forskningsrådet Formas.

 

Se fullständigt program i separat flik!

 

Anmälan

Priset inkluderar välkomstkaffe, enklare vegetarisk lunch och eftermiddagsfika.

För att din anmälan ska vara giltig måste betalningen vara oss tillhanda senast sista anmälningsdag den 15 september.

Eventuell avbokning måste ske senast 15 september. Vid senare avbokning sker ingen återbetalning.

 

Bokning
Sista bokningsdag
Pris (inkl. moms)
Antal
Koldioxidteater - samskapande på museum
15 sep 2019 (23:59)
240.00 SEK
0
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms)
Västmanlands läns museum använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Västmanlands läns museum. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Västmanlands läns museum samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.