Invajo - Events tool

Axel von Fersens charmkurs

Västmanlands läns museum
Karlsgatan 2, Västerås
Visa på karta
25 mars 2020
18:00 - 19:40
Lägg i kalender
Arrangör
Västmanlands läns museum
Boka/OSA
Plats
Västmanlands läns museum
Datum
25 mars 2020
Tid
18:00 - 19:40

Axel von Fersens charmkurs: Platinum Edition

“Jag såg på damerna och visste, att jag kunde ha en fullständig framgång, om jag bara ville.” Axel von Fersens liv är fyllt av makalösa äventyr. I Frankrike får han självaste drottningen på fall, i Amerika blir han tolk åt General Washington. Vill du bli likadan? Axel von Fersens charmkurs är en humoristisk afton med Caroline Donath.

Du får ta del av Axels tips och tekniker för framgång under denna kväll, som lika mycket är en show som charmkurs. Caroline tar dig lekfullt och varsamt med på en resa. Du får lära dig att uppvakta, utan att behöva resa dig ur stolen. Tanken är att du ska få praktiska och opraktiska kompetenser för vardagen, direkt från 1700-talet. Kärlekens spel är tidlöst. Efter föreställningen får deltagare ett fint diplom för sina nya färdigheter. Man kan därefter titulera sig Charmör.

Föreställningen har blivit en stor succé över hela landet och är egentligen tre unika charmkurser i tre olika steg. Denna kväll blir det den lyxiga så kallade Platinum Edition. Här blir du Avancerad charmör - utan att behöva göra någonting.

Kostnadsfritt evenemang men förbokning krävs på grund av begränsat antal platser!

 

OBS! Kom ihåg att avboka din plats om du får förhinder.

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Axel von Fersens charmkurs
25 mars 2020 (23:59)
0
Västmanlands läns museum använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Västmanlands läns museum. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Västmanlands läns museum samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.