Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!

Njut av Piemonte och Italien med oss!

Res med Lantliv till Piemonte i Italien!

Den 16-19 september åker vi och lever lantliv tillsammans under några härliga septemberdagar på den idylliska landsbygden, bara drygt en timme söder om Milano.

Piemonte ligger i den nordvästra delen av Italien. Den är inte lika omtalad som Toscana, men har samma vackra natur, ett fantastiskt kök samt viner som ligger i världsklass. Barolo, Barbaresco, Barbera och Gavi är några av de viner som hamnar på topplistan. Hit kommer man i första hand för att uppleva livet på landet med gastronomiska höjdpunkter. Regionen har mycket att erbjuda den matintresserade, vin, tryffel, och även producenter av choklad ost och charkuterier.Vi bor på lantligt lyxiga och familjeägda vingården L’Ostelliere, en gård från 1600-talet. 

Njut av ett skräddarsytt program där allt ingår för Lantlivs läsare med tryffel-jakt, picknick lunch ute i det fria med Italienska godsaker, och middagar på gårdens restaurang La Gallina tillagade med råvaror av högsta kvalitet. Tillsammans lagar vi mat under ledning av gårdens duktiga kockar och med italiensk/svensktalande ciceroner där vi under glada och trevliga former smakar och lär oss mer om det Piemontesiska köket samt av vinerna. Vi provar viner och får en guidad rundtur i den imponerande vinkällaren. Vi besöker vinhuset Fontanafredda som öppnar sina dörrar för Lantlivs läsare, och får en rundvandring i vingård och vineri, avslutar med en njutbar lunch och får självklart möjlighet att köpa med oss viner.

Mellan alla roliga aktiviteter & utflykter tillåts vi också att bara vara och koppla av, njuta av omgivningen och dess stillhet samt av vin och mat när den är som bäst. Har vi tur med väder och skörd går vi en av dagarna ut bland vinrankorna tillsammans med gårdens personal och får vara med och plocka druvor och örter till maten vi lagar.

PRIS:
Pris för prenumeranter: 20 445 kronor.
Pris icke prenumeranter: 21 445 kronor.
Pris per person och avser del i dubbelrum.

KONTAKT vid frågor eller funderingar:
Vänligen kontakta Marianne Själander på UTG Reseproduktion på telefon 08-120 525 00.

Teknisk arrangör är UTG Reseproduktion.

default
Bonnier Magazines & Brands AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Bonnier Magazines & Brands AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Bonnier Magazines & Brands AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.