Invajo - Events tool

Välkommen på lunch om kompetensförsörjning

Restaurang Borgen
Orphei Drängars Plats 1, Uppsala
Visa på karta
4 december 2019
11:30 - 12:45
Lägg i kalender
Arrangör
Utbildnings- och jobbcenter
Boka/OSA
Plats
Restaurang Borgen
Datum
4 december 2019
Tid
11:30 - 12:45

Utbildnings- och jobbcenter bjuder in till lunch om kompetensförsörjning!

Välkommen till en lunch om kompetensförsörjning och att göra en god investering. Vi vill träffa både dig som redan samarbetar med oss, och du som är nyfiken och vill veta mer om hur vi kan underlätta ditt företags kompetensförsörjning. Genom att samarbeta med oss får du personal till din arbetsplats samtidigt som du är med och gör skillnad, både för en enskild individ och samhället. Under lunchen kommer arbetsgivare som vi samarbetar med idag att berätta om deras engagemang och hur vi arbetat tillsammans med deras kompetensförsörjning.

Vi på utbildnings- och jobbcenter rustar och lotsar uppsalabor till egen långsiktig försörjning. Vi inventerar behov och kompetens bland arbetssökande och matchar dessa med arbetsgivare utifrån deras behov. Det innebär att vi har ett nära samarbete med Uppsalas näringsliv.
Vi skapar företagskontakter, anordnar rekryteringsträffar, mässor och branschdagar samt samordnar anställningar och praktikplatser.

Läs mer om oss och hur vi kan stötta dig som arbetsgivare på Utbildnings- och jobbcenters webbplats:

Utbildnings- och jobbcenter

Välkommen!
 
Onsdag 4 december kl.11.30-12.45
Restaurang Borgen, Uppsala

Anmäl ditt intresse nedan, senast 26 november
OBS! Bekräfta din anmälan i mailet som kommer efter bokning!

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Anmälan till lunch om kompetensförsörjning
26 nov 2019 (23:59)
0
Uppsala Kommun använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Uppsala Kommun. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Uppsala Kommun samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.