Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
Universitetskanslersämbetet
Plats
Online
Datum
7 februari 2023
Tid
09:00 - 10:00
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00

Fler vägar till vårdyrket

Välkommen till en timmes frukostseminarium med UKÄ, MYH och Skolverket. Seminariet har sin utgångspunkt i rapporten Fler vägar till vårdyrken.

Vi kommer att presentera våra slutsatser och våra förslag för att underlätta för yrkesverksamma inom vården att läsa en högskoleutbildning om de saknar en sådan.

Läs rapporten som seminariet bygger på: Fler vägar till vårdyrken.

Rapporten och seminariet är båda ett resultat av regeringsuppdraget Uppdrag att kartlägga och föreslå fler vägar till vårdyrken.

Länk till seminariet skickas ut dagen innan.

Frukostseminariet kommer inte att spelas in.

 

Universitetskanslersämbetet använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Universitetskanslersämbetet. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Universitetskanslersämbetet samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.