Plats
Rosendals Trädgård
Datum
19 december 2021
Tid
14:00 - 16:30
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

SÖNDAG 19 DECEMBER KL: 14.00-16.30

Varmt välkomma att fira Trygg Jul 2021 med oss på Trygga Barnen!

Varje år bjuder vi på Trygga Barnen in dig mellan 0-25 år att fira jul med oss. Vi vill att julen ska handla om ljus, värme och omtanke. Vi vet att det inte alltid är så, därför skapar vi ett gemensamt julfirande med nyktra och närvarande vuxna söndagen den 19 december. Vi bjuder på julfika och sockervadd, luciatåg, julpyssel, julklappsutdelning och kanske en magisk överraskning. Ta med dig en kompis eller en familjemedlem och fira med oss! Åker du kommunalt tar du dig enklast till Rosendals trädgård på djurgården i Stockholm med spårvagn linje 7 från T- centralen.  Anmälan sker längre ner på sidan. 

Psst, det finns alltid vuxna med egna erfarenheter av att växa upp i en familj med missbruksproblematik på plats, om du vill ha någon att prata med.   

 

*Det är viktigt att du som bokar anmäler alla som kommer samt ålder för att vi ska ha möjlighet att förbereda julklappar och fika på plats. Hela eventet är kostnadsfritt. 

 

*Ny infromation har gått ut på mail 13/12 till alla anmälda om helgens event: 

 

"Hej alla Trygga Barnen vänner!

Med rådande rekommendationer ombeds vi nu att inte samlas för många samt att hålla avstånd. För att kunna genomföra årets Trygg Jul på ett säkert och bra sätt ber vi därför dig som vuxen med ett äldre barn, som kan och vill gå själv samt du som inte är volontär på Trygga Barnen, att avstå från att delta på Trygg Jul 2021. För de föräldrar som vill vänta kvar bjuder Trygga Barnen på kaffe i Rosendals trädgårdskafé, som ligger i anslutning till det växthus där Trygg Jul genomförs. Vi vill även förtydliga att minsta förkylningssymtom väljer vi alla att ta ansvar och inte delta vid detta tillfälle, meddela då oss så snart som möjligt.

Med det sagt ser vi oändligt mycket fram emot att få fira in julen nu på söndag med er barn och unga! Det finns värme i växthuset men se gärna till att du har en extra tröja på.

 

Maila vid minsta lilla fråga.

Med kärlek, Trygga Barnen "