Invajo - Events tool
Plats
Rosendals Trädgård
Datum
19 december 2021
Tid
14:00 - 16:30
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00

SÖNDAG 19 DECEMBER KL: 14.00-16.30

Varmt välkomma att fira Trygg Jul 2021 med oss på Trygga Barnen!

Varje år bjuder vi på Trygga Barnen in dig mellan 0-25 år att fira jul med oss. Vi vill att julen ska handla om ljus, värme och omtanke. Vi vet att det inte alltid är så, därför skapar vi ett gemensamt julfirande med nyktra och närvarande vuxna söndagen den 19 december. Vi bjuder på julfika och sockervadd, luciatåg, julpyssel, julklappsutdelning och kanske en magisk överraskning. Ta med dig en kompis eller en familjemedlem och fira med oss! Åker du kommunalt tar du dig enklast till Rosendals trädgård på djurgården i Stockholm med spårvagn linje 7 från T- centralen.  Anmälan sker längre ner på sidan. 

Psst, det finns alltid vuxna med egna erfarenheter av att växa upp i en familj med missbruksproblematik på plats, om du vill ha någon att prata med.   

 

*Det är viktigt att du som bokar anmäler alla som kommer samt ålder för att vi ska ha möjlighet att förbereda julklappar och fika på plats. Hela eventet är kostnadsfritt. 

 

*Med reservation för ändringar vid nya restriktioner och rekomendationer från Folkhälsomyndigheten.

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Trygg Jul 2021-12-19
12 dec 2021 (23:59)
Fullbokat
Stiftelsen Trygga Barnen använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Stiftelsen Trygga Barnen. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Stiftelsen Trygga Barnen samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.