Invajo - Events tool

Triple F - Pitch event

KTH området
Stockholm
Visa på karta
25 - 26 februari 2019
Arrangör
Triple F - Fossil Free Freight
Boka/OSA
Plats
KTH området
Adress
Datum
25 - 26 februari 2019

Välkommen till Pitch event med Triple F

Under två dagar i februari skapar vi en möjlighet att nätverka och diskutera projektidéer inom konsortiet. För att inspirera till idégenerering har vi bjudit in några representanter från samhälle och näringsliv som beskriver sina utmaningar när det gäller att minska CO2 för godstransporter - detta kommer att inleda måndagen. Sedan finns en möjlighet att presentera er projektidé för hela konsortiet för att kunna utveckla och förbättra, eller för att söka fler partners till projektet.Efter måndagens konsortiemöte blir det mingel med tid att nätverka, diskutera idéer och träffa kollegor i konsortiet. Under tisdagen kan man boka in ett enskilt samtal med progamledningen för att presentera och diskutera en projektidé. 

Vi ber er ha förståelse för att detaljerad agenda inte kan presenteras förrän vi ser hur anmälningarna till presentationer ser ut och ber er därför i dagsläget reservera tiderna, som kan kortas ner om det inte finns behov av hela tiden. Vi hoppas att detta event kan bli starten på ett kreativt samarbete inom konsortiet, där idéer kan lyftas, klustras, mäklas och diskuteras.

Varmt välkomna!

Anmälan senast 20 februari! 

Agenda presenteras när vi har sammanställt anmälningar för presentationer.

Bokning
Datum
Antal
Välj ett datum för att se bokningsalternativ.
Lindholmen Science Park använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Lindholmen Science Park. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Lindholmen Science Park samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.