Triple F Vårkonferens 2023

Arrangör
Triple F
Plats
van der Nootska palatset
Datum
20 april 2023
Tid
09:00 - 16:00
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00

Triple F Vårkonferens 20 april 2023

Den 20 april bjuder vi till vårkonferens i vackra van der Nootska palatset i Stockholm för att utbyta idéer och presentera projektresultat. De fem tävlingsbidrag som får chansen att vidareutveckla sina koncept i innovationstävlingen Fossil Free Freight Challenge 2023 kommer även att presenteras under dagen.

Konferensen hålls i Stockholm kl 9-16. Programmet startar kl 10 men för er som vill frukostmingla innan dess så öppnas dörrarna tidigare.

Du kan anmäla dig redan nu. Vi återkommer med agenda för eventet.

Eventet är öppet för alla.

 

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Triple F Vårkonferens 2023
11 april 2023 (23:59)
0
Lindholmen Science Park använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Lindholmen Science Park. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Lindholmen Science Park samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.